Eskişehirspor'da Metehan yakın takipte

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Metehan yakın takipte
A
a

Eskişehirspor’un gelecek vaat eden futbolcusu Metehan Altunbaş için Süper Lig ekipleri sıraya girdi. Türkiye’den Trabzonspor ve Kasımpaşa’nın listesinde olduğu 16 yaşındaki futbolcuyu yabancı kulüpler de takip ediyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Dikkatleri üzerine topladı
Eskişehirspor’un alt yapısından yetişen ve kısa sürede A takıma yükselen Metehan Altunbaş yeteneğiyle dikkatleri üzerine toplamıştı. Geçtiğimiz sezondan itibaren forma giyen Metehan, özellikle transfer yasağının olması ve birçok futbolcunun ayrılmasıyla birlikte kendisine verilen görevi en iyi şekilde değerlendirmişti. Bu sezon 9 karşılaşmada forma giyen Metehan 1 asist ve 1 gol katkısı sundu.

Yönetim teklifleri değerlendirecek
Yetenekli futbolcuya şimdiden birçok kulübün talip olduğu öğrenildi. Türkiye’den Trabzonspor ve Kasımpaşa’nın listesinde yer aldığı öğrenilen Metehan için bazı yabancı kulüplerin de takip ettiği belirtildi. Maddi anlamda çok zor dönemden geçen ve FIFA’daki dosyalar yüzünden küme düşme, puan silme ve transfer yasağı tehlikeleriyle karşı karşıya kalan yönetimin Metehan’a gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yeni takım şart 11 Haziran 2020 17:32

borcun ödemekle bitmeyeceğini 8 yaşındakı yiğenim bile anladı ama bazı arkadaşlar hala anlamıyor.her gün,her yıl biraz daha düşüyoruz.borcumuzda katlanarak artıyor.oynayan oyuncuların parasını bile veremiyoruz.ne olur kapatalım yeniden başlayalım artık üzülmek istemiyorum.yeni eskişehirspor bize iyi gelecek.

0 1 Cevap Yaz
Es26 11 Haziran 2020 10:40

Mehmet özcan,furkan balaban,metehan altunbaş,mevlüt çelik,alperen kocabaş,mehmet feyzi yıldırım bunlardan sözleşmesi bitecek olanlarla derhal yeni sözleşme imzalanıp, 6lı paket halinde 8-9 milyon euroluk bi gelir planlanmalı. Hemde hiç vakit kaybı olmadan. Gelen paraylada acele fifa dosyaları kapatılmalı. Transfer tahtası açılmalı. Fakat bu saatten sonra sıfır borclu bile olsak 2 dönem yasak kalkmayacak. Çünkü boffinden 2 dönem transfer yasağı cezası getirttiniz ihmalciliğinizden. Buyrun bakalım çıkın işin içinden çıkabilirseniz eyy mustafa akgören.

0 0 Cevap Yaz
Kadir 11 Haziran 2020 10:02

Transfer tahtası 10 sene daha açılmaz.Azıcık iş yapacakları da satın.Her sene averaj takımı olalım.Berbaberlik için sahaya çıkar 5-6 gol yediğimize şükrederiz.Bu borçla,bu yönetim kafası ve yapısıyla olacak iş.Osman Taş bile yok yere 80 bin avro borçlandırıp gitmiş.Yani borçlar ödenmediği gibi daha da artmış Artık kimse mendile de para atmıyor.Yeni EsES için kimse kızmasın.EsEs i soğana çevirenler hesabını versin.

0 2 Cevap Yaz
flyway26 10 Haziran 2020 22:51

3 milyon 5 milyon deriz.Bedavaya gider o da. Alacaklarina karşılık fesheder.Biz de tüh tüh der dururuz.Hep aynı terane.

0 2 Cevap Yaz
Denyo 10 Haziran 2020 21:54

Değerlendirsinler tabi, verdikleri 3 kuruş para gelenden de önce kendi verdiklerini alırlar gari!!!!!!

0 2 Cevap Yaz
serdar 10 Haziran 2020 19:40

Metehanı satın dipsiz kuyuya parayı atın bazıları nemalansın sonuç yine aynı para yok dosya çok.Kardeşim elemanları satacaksaniz alt liglerden yeniden başlıyalım adımız ESKİŞEHİRSPOR26 olsun borçsuz sorunsuz takım.Bırakın Eskişehirspor ne olursa olsun eski başkanlar vebalini ödesin bizden para isteyenlerde avcunu yalasın.Yoksa bu borç ödenirmi.Hersene eksilerde başlamak milletin bizi yenmesi iyimi.Bizde şampiyon olmak istiyoruz

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi