Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da mesai Çarşamba günü başlıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da mesai Çarşamba günü başlıyor!
A
a

Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü Cüneyt Biçer, Çarşamba günü resmi imzayı atacak. Deneyimli teknik adam imzanın ardından takımla tanışacak ve ilk antrenmanını gerçekleştirecek

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da geride bıraktığımız Cuma günü teknik direktör belirsizliği sona ermiş ve Siyah Kırmızılı ekibin başına Cüneyt Biçer’in getirildiği açıklanmıştı. 46 yaşındaki teknik adam 20 Temmuz Çarşamba günü Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ne gelerek saat 13.00’de düzenlenecek imza töreniyle sözleşme imzalayacak. Biçer imza töreninin ardından saat 14.00’de takımla tanışacak.
 
İlk antrenman çarşamba
Altay ve Turgutluspor’da 3. Lig’de şampiyonluk yaşayan son olarak geçtiğimiz sezon 68 Aksaray’ı 3. Lig’de Play-Off’lara taşıyan Biçer, şimdi ise Es Es’in başarısı için ter dökecek. Biçer, Es Es ile ilk antrenmanına Çarşamba günü saat 19.00’de çıkacak. Eskişehirspor’un kampa gidip gitmeyeceği ise ilerleyen günlerde belli olacak. Yönetim, takımı kampa götürmek için kaynak arayışlarına başladığı öğrenildi.  
 
Ekibi belirleniyor
Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü Cüneyt Biçer’in birlikte çalışacağı ekibi netleşiyor. 46 yaşındaki teknik adamın yaklaşık 10 yıldır beraber çalıştığı Birand Yaytaş (Yardımcı Antrenör), Muammer Girgin (Yardımcı Antrenör) ve Cem Yılmaz (Kaleci Antrenörü) yine ekibinde yer alacak. Deneyimli teknik adamın ekibine bir antrenörün daha gireceği öğrenildi. Ekipte Eskişehirli veya mevcut altyapı antrenörlerinden birinin olup olmayacağı belli değil.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Pompeo 18 Temmuz 2022 12:28

Hoca çok iyi bide transferi açsak mükemmel olur

2 1 Cevap Yaz
pompeo

benim nickimi kullanmayin ya ... yazicaksaniz kendi adinizla yazin ...

0 1
Zargana 18 Temmuz 2022 11:06

İlhan vardan iyidir

1 2 Cevap Yaz
Redkit 18 Temmuz 2022 10:30

Kaç yıllık sözleşme kaç lira alacak?

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi