Eskişehirspor'da Mehmet Özcan kötü performansıyla şaşırttı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Mehmet Özcan kötü performansıyla şaşırttı!
A
a

Eskişehirspor ligin ilk haftasında Keçiörengücü’nü sahasında konuk etti. Rahat bir şekilde kazanabileceği maçta önce geri düşen, beraberliği ise şansının yardımıyla yakalayan Eskişehirspor kötü performansıyla oldukça şaşırttı. Özellikle Mehmet Özcan'ın kötü performansı "aklı transferde kalmış" dedirtti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

TFF 1. Lig’in ilk haftasında ligin yeni ekiplerinden Keçiörengücü’nü ağırlayan Eskişehirspor, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçtan ne yazık ki 1 puanla ayrıldı. Maçın ilk dakikasından itibaren rakip kalede gol arayan Eskişehirspor, bir türlü aradığı golü bulamadı. Rakip Keçiörengücü ise maçta ilk ve tek pozisyonunda dakika 55’de golü Sertaç Çam ile buldu. Bu şok gol kötü performans sergileyen Es Es’i daha kötü duruma itti.

Şans yanımızdaydı

Dakika 85’de ise Eskişehirspor şansının yardımıyla golü buldu. Emre’nin kullandığı serbest vuruşta Keçiören kalecisi Metin topu elinden kaçırdı ve top filelerle buluştu. Ligin ilk haftasında çok rahat bir şekilde galibiyete ulaşabileceği maçtan 1 puanla ayrılan Eskişehirspor taraftarına büyük şok yaşattı. Eskişehirsporlu futbolcuların mücadeleden uzak performansı zaman zaman tepki topladı.

Bu sen olamazsın Mehmet!

Geçtiğimiz sezon 34 maçın 34’ünde çok iyi bir performans sergileyen ve birçok takımın transfer listesinde yer alan Mehmet Özcan, Keçiörengücü karşılaşmasında oldukça tutuktu. 90 dakika boyunca sahada vasatı aşamayan Mehmet’in bu performansı camiada şaşkınlıkla karşılandı. Taraftarlar maç sonrası ‘Mehmet’in aklı transferde kalmış’ yorumları yaparak genç oyuncunun konsantrasyon eksikliğinin olduğunu belirtti.

Basit kartlar gördük

Eskişehirspor’un Keçiörengücü ile oynadığı karşılaşmada çok basit kartların görülmesi taraftarın oldukça canını sıktı. Dakika 35’de Mevlüt, rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Mevlüt, elindeki arkası dönük rakibine fırlatınca maçın hakemi Mert Güzenge sarı kart gösterdi. Bir diğer gereksiz sarı kartı gören isim ise Emre Güral oldu. 85’inci dakikada Emre gol attıktan sonra formasını çıkarttı ve sarı kart gördü. Maç sonu taraftarlar sarı kartların oldukça basit bir şekilde görüldüğünü belirterek bu durumun düzelmesini istedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
olsun 21 Ağustos 2019 11:13

ilk elin günahı olmaz

4 0 Cevap Yaz
balon 21 Ağustos 2019 10:54

bu çocuk tam bi balon. nerde sırada bekleyen avrupa kulüpleri? 4-5 milyon euro falan veriyolardı. nerde bizans kulüpleri yarışıyodu almak için? aklı olan buna bonservis vermez zaten. beşiktaşa galayasaraya 500 bin euro'ya bırakacaklardı 1 sene de bizde kiralık olacaktı. şimdi seneye bedava alırlar tutarssa tutar tutmazsa kovar. maçta bi şut çekti 5 yaşındaki oğlum daha iyi vuruyor topa. her pası hatalıydı. bu çocuk kafasında bitirmiş artık 3 kuruşa da olsa satın bari para gelsin. 1 sene de kiralık durssun bizde oldu bitti.

4 9 Cevap Yaz
İsmail

İnsanoğlu işte nonkör bi maç kötüü oynarsın böyle sallarlar

2 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi