Eskişehirspor'da Mehmet Özcan'ın talipleri artıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Mehmet Özcan'ın talipleri artıyor
A
a

Eskişehirspor’un yıldız oyuncusu Mehmet Özcan’ın talipleri artıyor. Fransa Ligue 1’den Lille ve Süper Lig’den Beşiktaş’ın ardından Fenerbahçe de Mehmet’i listesine aldı. Başarılı futbolcunun iki yıl daha Eskişehirspor’da sözleşmesi bulunuyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’un yıldız oyuncusu Mehmet Özcan’ı Fransa Ligue 1’den Lille ve Süper Lig’den Beşiktaş’ın ardından Fenerbahçe de listesine aldı. Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Sarı-Lacivertli ekip önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya başladı. Kadroya genç yerli isimleri dahil etmeyi planlayan İstanbul ekibinin listesinde Es Es’in 21 yaşındaki orta sahası Mehmet Özcan da var. Genç futbolcunun Eskişehirspor’la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Fuat Çapa, Mehmet Özcan için bunlar söylemişti;

Mehmet Özcan ile ilgi olarak da konuşan Çapa;“Lige çok çok iyi başladı ancak daha sonraki süreçte aldığı sürekli pozitif yorumlar onun performansında düşüş olmasına neden oldu. Biz kendisine sezon başındaki ve düşüşün ardından ortaya çıkan performansını gösterdik. Son 2-3 haftada performansında bir yükseliş gözlemliyorum. Bizi dinlemeye ve güzel performansına devam ettiği sürece çok daha iyi bir Mehmet izleyeceğiz. 7-8 maçlık performanslıkla çok çok iyi yerlere gelecek diyemeyiz ancak kendisini yurt içi ve yurt dışından takımların takip ettiğini biliyoruz. Yurt dışından Fransa, Hollanda ve Alman takımlarının takip ettiğini biliyorum. Sadece Mehmet için konuşmamak lazım. Yabancı kulüpler genç oyunculara yatırım yaparak planlama yaparlar. Takım isimlerini vermek doğru olmaz.” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi