Eskişehirspor'da maçtan önce şanssızlık başladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da maçtan önce şanssızlık başladı!
A
a

Eskişehirspor'un dün İzmir temsilcisi Altay ile deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maç başlamadan şanssızlık yakasına yapıştı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 13. haftasında İzmir deplasmanında Altay'ın konuğu oldu. Karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılan Eskişehirspor henüz başlama vuruşu yapılmadan şanssızlık yaşadı. Önemli karşılaşma öncesi şansız bir sakatlık yaşandı. Es Es’in orta saha oyuncusu Furgan Polat ısınma hareketleri esnasında sakatlandı. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ise sakatlanan Furgan’ın yerine ise Emre Güral’ı oyuna dahil etti. Emre Güral haftalar sonra forma ilk 11’de forma giymenin mutluluğunu yaşadı. Seramonide Furgan Polat yerine Emre Güral'ı görenler bir anlık şaşkınlık yaşasa da kısa süre sonra talihsiz sakatlığı öğrendiler. Furgan Polat'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama sağlık kontrolünden sonra yapılacak.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
sadık 2 Aralık 2019 13:25

Furgan Polat'ın yerine oynatılacak adam mıdır Emre Güral ? ne alaka siz hiç Emre nin topun peşinden koştuğunu gördünüzmü?

2 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi