Eskişehirspor'da loca sürprizi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da loca sürprizi
A
a

Eskişehirspor 3. Lig’de maçlarını Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynayacak. Siyah Kırmızılı yönetim yeni sezon için loca ve kombineleri satışa çıkarmayı hedefliyor. Bu kararının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor

Sütiş Eskişehir
Maçlar Eskişehir Atatürk’te
2022-2023 futbol sezonunda 3. Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Siyah Kırmızılı yönetim yeni sezonda yüksek maliyetler nedeniyle maçları Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynamaya sıcak bakmıyordu. Ancak Eskişehirspor yeni sezonda da maçlarını Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynayacak. Hal böyle olunca yönetim kombine ve loca satışları için girişimlere başladı.

Led ekranlar da olacak
Eskişehirspor yönetim kurulu geçtiğimiz akşam yaptığı toplantıda loca ve kombine fiyatlarını belirlemek için fikir alışverişinde bulundu. Kombinelerde taraftarı zorlamayacak bir rakam belirleyecek olan yönetim locada ise geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine cüzi bir miktarda tutacak. Yönetim son olarak led ekranlara reklam vermek isteyen kurumlar için de bir fiyat belirleyecek. Loca, kombine ve led satışları önümüzdeki günlerde kulüp tarafından duyurulacak.

Fiyatlar nasıldı?
Geçen sezon Eskişehirspor yönetimi loca satışlarında cüzi bir miktar belirlemişti. Geçtiğimiz sezon A Kategorisi 50 bin lira, B Kategorisi 30 Bin lira ve C Kategorisi ise 20 bin liraydı. Kombine fiyatları ise 275 lira ve 75 lira arasında değişiyordu. Ancak sezonun ikinci yarısında yönetim aldığı karar doğrultusunda kale arkalarını kapatmış ve maraton alt ile batı vip’yi taraftara açmıştı. Bu sezon da sadece iki tribünde maçların izlenilmesi gündemde.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 25 Haziran 2022 05:31

Kulübü bu hale getirenler hakkında yasal işlem yapılmayacak galiba.

0 3 Cevap Yaz
48esesli26 24 Haziran 2022 10:45

maliyeti çok fazla zaten stad da eskisi kadar dolmayacaktır zaten başka stada geçmek daha mantıklıydı.

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi