Eskişehirspor'da lisanslar çıktı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da lisanslar çıktı!
A
a

Eskişehirspor yönetimi, yeni sezon öncesi Siyah kırmızılı 30 futbolcunun ve teknik kadronun lisanslarını çıkardı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
ESKİŞEHİRSPOR'DA 30 İSİM TFF’YE BİLDİRİLDİ
2021-2022 sezonunda TFF 2. Ligde mücadele etmeye hazırlanan Eskişehirspor’da, Türkiye Futbol Federasyonunun belirlediği kriterler doğrultusunda 30 futbolcunun ismi TFF’ye bildirildi.

19 PROFESYONEL 11 AMATÖR
Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Mete Yılmaz, 19 profesyonel futbolcu ve 11 alt yapı oyuncusunun amatör olarak TFF’ye bildirildiğini, bu oyuncuların yanı sıra, A takıma alınan fakat henüz yetiştirme bedeli sorunu çözülemeyen 3 oyuncunun daha amatör lisanslı oyuncu olarak TFF’de lisanslarının çıkartılacağını söyledi.

YENİ İSİMLER KADRODA
İlk etapta 30, toplamda ise 33 futbolcuya lisans çıkartılacağını aktaran Yılmaz, “Yeni sezonda zorlu bir lig bizi bekliyor. Geçtiğimiz sezon sözleşmesi biten ve alacakları ödenmediği için serbest kalan futbolcularımızın yerini, alt yapıdan yeni isimlerle doldurduk. Yeni yetenekleri bünyemize kattık. Hocamızın raporu doğrultusunda iki oyuncumuzu profesyonel yaptık. Önümüzdeki günlerde bazı isimlerde profesyonel yapılacak.

CAMİA DESTEK VERSİN
Şuanda 19 profesyonel sözleşmeli oyuncumuz var. 11 oyuncumuz ise alt yapıdan gelen fakat amatör lisanslı olarak A takımda yer alan oyuncu olacak. Arma ve formamızı terletecek tüm oyunculara güveniyoruz ve camianın da destek vereceğine inanıyoruz. Yeni sezonun Eskişehirspor’a, taraftarlara ve şehre hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

TEKNİK KADRO DA TAMAM
Diğer taraftan 30 futbolcunun yanı sıra Teknik direktör Cem Karaca, Yardımcıları Erhan Albayrak, Seyit Dinçdemir ve Evrensel Heper’in de lisansları çıkartıldı. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi