Eskişehirspor'da lisans krizi çözülüyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da lisans krizi çözülüyor!
A
a

Eskişehirspor Başkan Halil Ünal yarın oynanacak olan Gençlerbirliği maçı öncesi lisans konusundaki son durumu değerlendirdi. Ünal lisansların bu hafta çıkmaması durumunda 31 Ağustos’a kadar çıkartacaklarını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Gece gündüz çalışıyoruz
Ligin ilk iki haftasında Giresunspor ve Balıkesirspor maçlarına genç oyuncularla çıkmak zorunda kalan Eskişehirspor’da, yarın oynanacak Gençlerbirliği maçına nasıl bir takım çıkacağı bugün belli olacak. Lisans krizindeki son durumu değerlendiren Başkan Ünal, “Bayram yapmadan bu sorunu çözmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Sayın milletvekilimiz Prof. Dr. Nabi Avcı hocamızla görüştük. Son durumu anlattık.”

4 koldan çalışıyoruz
“Sayın Cumhurbaşkanımızın konuyla ilgili bilgisi var. Sayın milletvekilimiz Destici’de bizimle birlikte çalışıyor. Anlayacağınız 4 koldan çalışıyoruz. İnşallah pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi transfer tahtasını açar ve yeni transferlere lisans çıkartırız. Şuanda A takım oyuncuları lisans çıkacakmış gibi hazır bekliyor. Genç oyuncularımızda iki maçta kendilerini gösterdi.”

Bu haftada zor
“Gençlerbirliği maçında da lisanslar çıkmazsa gençlerimiz forma giymek için hazır durumdalar. Umuyorum ki yarın (bugün) akşama kadar lisansları çıkartırız. Biraz zor gözükmesine rağmen elimizden geleni yapacağız. Herhangi bir sorundan dolayı bu maça yetiştiremezsek, bir sonraki hafta sahamızda oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçı lisansları çıkartırız” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
saffet 26 Ağustos 2018 21:00

lisansa gerek kalmadı 3 maçta 8 puan kayıp..yazıklar olsun..

0 3 Cevap Yaz
Ekrem 26 Ağustos 2018 14:38

Bu senede es es i super lige cikarmayacaklar

0 2 Cevap Yaz
Es es 26 Ağustos 2018 13:44

Ödeyeceksiniz bu borçlar senin dönemine ait çoğu,acitasyon yapma, tıpış tıpış ödeyeceksiniz ,kimseye yalandan yere laf atma hele Bld bak. Hiç beceremedim de siyasetin içine sakın girme kaçmaya calistin olmadı gene borçlar sana gelecek mecbur kaldin, istifa et ama borcu ödeme ondan sonra,kandıramazsın yemiyoruz,her futbolcu haklıdır,emre Güral 1 kuruş inmezse sebebi kendinde ara,Emre'ye az bile yapmis

1 6 Cevap Yaz
Maho 26 Ağustos 2018 10:36

Isini iyi bilen yonetim olmadikca eses bugunleri bile arar.yonetimin birakmasi sart

1 3 Cevap Yaz
Sakaryali Göztepe 26 Ağustos 2018 00:58

Ödeyeceksiniz futbolcuların parasını nokta.

0 3 Cevap Yaz
25 Ağustos 2018 20:20

0 0 Cevap Yaz
Enis 25 Ağustos 2018 13:39

Umarım artık a takım sahaya çıkar. Daha çok puan kaybetmeden ilk altıya tutunalım.

3 15 Cevap Yaz
Cevat ikizoglu 25 Ağustos 2018 11:28

Esesime buyakışır emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum artık bayramı şimdi yaşadık

6 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi