Eskişehirspor'da kurtuluşun şifresi 1965!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kurtuluşun şifresi 1965!
A
a

Eskişehirspor, FIFA’daki ürkütücü dosyalarla uğraşıyor. Bütün bu zorlukların üstesinden gelmek isteyen başkan ve yönetim dünkü basın toplantısında “1965” adıyla yeni bir kampanyanın düğmesine bastı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri...

RADİKAL KARARLARLA BAŞLADIK
Dün saat 14.00’de Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına Başkan Mustafa Akgören ile birlikte Siyah-Kırmızılı yöneticilerin büyük bir bölümü katıldı. İlk olarak Siyah-Kırmızılı takımın saha içi performansına değinen Başkan Akgören, “Ligde ikinci devreye takıma ciddi neşter vurarak, radikal kararlar alarak başladık. İkinci yarıya başlarken yapmış olduğumuz istişarelerde 8-11 puan arasında toplayabileceğimizi hesaplamıştık. Bu da tüm hesaplarımızın tuttuğunu gösteriyor. İlk 4 hafta 10 puan almamız büyük moral kaynağı oldu. Son 3 maçtaki 3 mağlubiyet bizleri üzdü. Bizler de beklemiyorduk. 4 puan alabilir miyiz hesaplarını yapıyorduk” dedi.

CAMİANIN GURUR DUYRDUĞU BİR MAÇTI
Özellikle hakem hatalarına parantez açan Akgören, “Menemenspor deplasmanında 2-0’dan 2-1’i yakaladık. Net olarak taca çıkan topu yan hakem görmeyince skor 3-1 oldu. Hakem tacı görse belki bir puan çıkarabilirdik. Hatayspor maçı camianın gurur duyduğu bir maçtı. İnanılmaz mücadele eden bir takım vardı. Son dakikalara kadar her şey çok güzel gitmişti. Maçı alamadığımıza kahrederken stoperimizin maçtaki tek hatasıyla maçı kaybettik. Erdal kardeşimizin de canı sağ olsun” diye konuştu.

EN ACİLLERİ BUNLAR
“Tabi bu dosyaların devamı var” diyen Akgören, “Ama en acilleri bunlar. Bu dosyaların bir an önce çözülmesi lazım. Bu dosyalar yönetimin değil bütün Eskişehir’in sorunudur. Toplam 1 milyon 300 bin Euro gibi bir rakam yapıyor. Daha önce puanımız silindi. İki kez daha puan silme ve küme düşme cezası alması artık Eskişehir’in sorunu. Biz çözemediğimiz için Eskişehir’den yardım talep etmek için karşınızdayız. Bu parayı yönetim kurulumuz tek başına bulamıyor” dedi.

ESKİŞEHİRLİLİK DURUŞU GEREKTİRİYOR
Toplantının sonlarına doğru bütün şehre seslenen Akgören, “Valimizi, belediye başkanlarımızı, milletvekillerimizi göreve davet ediyoruz. Eskişehir’in bütün kurul ve kuruluşlarını, Ticaret Odasını, Sanayi Odasını, Esnaf Odalarını, tüm sivil toplum kuruluşlarını, siyasi parti il başkanlarımızı, BBP’den Mustafa Destici’yi, Eskişehirspor eski yöneticilerini, kongre üyelerini, STK’ları, üniversitelerimizi kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Eskişehir ekonomisine destek olan herkesi Es Es için ayaklanmaya silkelenmeye, bizlere omuz vermeye davet ediyorum. Bu iş artık Eskişehirlilik duruşu gerektiren bir konu. Eskişehirspor’un namusunun kurtarılmasını istiyoruz. Bu paraların hiçbiri çarçur edilmeyecektir’’ dedi.

ÜMİTSİZLİK YARATMAYACAK
Karagümrük deplasmanına 1 puan için gittiklerini belirten Akgören, “Deneyimli, fizik ve tecrübe üstünlüğü olarak bize karşı ağır basan kadroya karşı iyi mücadele edip bireysel hatalar sonrası maçı kaybettik. Üst üste alınan 3 mağlubiyet bizlerde ümitsizlik yaratmayacak. Tam tersine bizleri kamçılayacak. Çünkü Ankara’da Keçiörengücü’nü Bursa’da Bursaspor’u evimizde Altınordu’yu yenen yine bu takımdı. Takımımızın ligde kalarak camiamıza buruk bir sevinç yaşatacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

KIZGINLIK KIRGINLIK YOK
Eskişehirspor’un ligde kalması coşkuyla kutlanacak bir başarı değildir diyen Başkan Akgören şöyle devam etti, “Kulüp zaten bu ligde olmamalı. Ligde kalarak önümüzdeki sezon farklı planlar yapmak istiyoruz. Yönetim kurulu dimdik ayakta. Takıma kızgınlık kırgınlık gibi bir durum asla yok. Onlar için gece gündüz mesai harcıyoruz. Kalan 10 maçtan camiamızdan takıma moral ve motivasyon yüklemelerini rica ediyorum. 3-4 maç kazandık diye göklere çıkartmak, 3 maç kaybettik diye yerin dibine sokmak bizlere yakışmaz.”

KAMPANYAYA DAVET EDİYORUZ
Mecburen yapmak zorunda olduğunuz bir kampanya bugün başlatmak istiyoruz diyen Başkan Akgören, “Bu kampanya daha çok Eskişehir’de gelir düzeyi yüksek olan, Es Es’i sevdiğine inandığımız, belki maçlara dahi gelmeyen ama Eskişehir’in ticaretinde siyasetinde söz sahibi olan binlerce abimize kardeşimize hitap ediyor. Biz bu kampanyaya onları davet ediyoruz. Kampanyamız 1965 TL olarak hesapladı. Kurtuluşun şifresinin Eskişehirspor’un kuruluşunda gizli olduğunu düşünerek 1965 TL olarak belirledik. Eskişehir’i seven herkesi bu kampanyaya davet ediyoruz. Kampanyanın başlangıcını yönetim kurulu olarak yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

10 GÜN İÇİNDE ÖDENMESİ GEREK
Mustafa Akgören, “Göreve geldiğimizden bu yana Eskişehirspor’a 6 milyon TL’lik desteğimiz oldu. Bunu arttırmak istiyoruz ama biraz zamana ihtiyacımız var. Acil olmasaydı böyle bir açıklama yapmazdık. Biraz zamanımız olsa belki kendi içimizde halledecektik. Ama 1 hafta 10 gün içinde ödenmesi gereken borçlar” diye konuştu.

DENİZBANK ORGANİZE (TEKSAN) ŞUBESİ
Eskişehirspor Kulübü Derneği İktisadi İşletmesi
Türk Lirası Hesabı
TR59 0013 4000 0045 0369 3000 05
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 28 Şubat 2020 19:26

Yönetim olarak kampanyaya 1 milyon vererek açılışı başlatın bakalım bizde ona göre katılalım

0 3 Cevap Yaz
Eses 28 Şubat 2020 19:26

Yönetim olarak kampanyaya 1 milyon vererek açılışı başlatın bakalım bizde ona göre katılalım

0 2 Cevap Yaz
Ayıp ayıp 28 Şubat 2020 14:34

1-)Bu bahsettiğin dosyaların çoğu mevcut başkanın da içinde olduğu Hoşcan yönetimine ait o zaman her şey güzeldi değil mi 2-) yazıda 6 milyon kaynak aktarıldığı belirtiliyor komik Bu para nereye gitti tüm Futbolcular kaçtı 3-) Etiden büyükşehirden panayırlardan para geldi deniyor nerde ? Neden hiç açıklama yok şeffaflık yok 4-) yönetim 1 milyon aktaracak. En komiğide bu bugüne kadar ne verdiniz 5-) Dinlenci diye dalga geçtiğiniz sizden önceki başkan isteyince dilenmek siz isteyince kampanya mı deniliyor 6-) millet sizden korkusuna yorum bile yapamıyor basın yazamıyor mutlususunuz halinizden 7-) geçmiş yönetimleri eleştirememek haklı demek vicdanınıza sığıyor mu ?

2 7 Cevap Yaz
rasim 28 Şubat 2020 12:44

Olsa dükkan senin Mustafacığım.Emekli maaşıyla ancak maçlara gidip geliyoruz.

0 8 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 28 Şubat 2020 12:11

Yazmayayım diyorum ama açıklamaları duyunca yazmadan edemedim,bu dosyalar yönetimin değil Eskişehir in sorunu demişin de eğer İstanbul deplasmanından dönerken balık restaurant ta yemek yeyip faturasını Eskişehir spor a kestiren yönetim değil de eskişehir halkı olsa belki haklısın derdim, gene aynı hikaye zaman olsa biz çözerdik ama zaman yok,sen bilmiyor muydun bu dosyaların geleceğini,biz kendi aramızda 6 7 milyon hallettik demişin sana çok yakın biri olarak senin yönetiminden şimdiye kadar topladığın para 345 bin lira aksini söylersen ispat ama edemezsin,kalanı hep dışardan gelen paralar,çok boş konuşma

1 8 Cevap Yaz
Sıtkı adamdır

Uzun zamandır yazdıklarını okuyorum adamsın az bile yazıyorsun Dalga geçtikleri Osman bile bunların on katı para verdi Bunlar nerden ne geldi kime gitti onu bile açıklamıyorlar

1 9
esesli 28 Şubat 2020 11:51

Süper Lig'den amatöre? Son dönemde Süper Lig'de yer alan ve Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmiş Orduspor, Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor ve Mersin İdmanyurdu gibi ekipler amatöre kadar geriledi. Bugüne kadar 72 farklı ekibin mücadele ettiği Süper Lig'de bu takımlardan 26'sı amatöre düştü. Süper Lig'de yer alan ekiplerden Adalet, Akçaabat Sebatspor, Aydınspor, Bakırköyspor, Beykoz, Beyoğluspor, Bucaspor, Diyarbakırspor, Erzurumspor, Feriköy, Gaziantepspor, Göztepe, İzmirspor, Kayseri Erciyesspor, Kırıkkalespor, Malatyaspor, Mersin İdmanyurdu, Orduspor, Siirtspor, Şekerspor, Vanspor, Vefa, Yeşildirek, Yozgatspor, Zeytinburnuspor ve Zonguldakspor profesyonel liglere veda etmişti.

0 2 Cevap Yaz
Kazım 28 Şubat 2020 11:25

Forma kampanyasinda verdigimiz paralar ne oldu onlarin hesabini sormadan taraftardan para mara cikmaz.Degil 10 trilyon 500.000 toplanamaz

2 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi