Eskişehirspor'da kritik süreç devam ediyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kritik süreç devam ediyor!
A
a

Eskişehirspor'da transfer yasağının kalkması için şu ana kadar 44 imza toplandı. Geriye 34 kişinin imzasının alınması kaldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'dan yapılan son açıklamalarda, transfer yasağının kaldırılması için Ramazan Övüç, Cenk Özcan, Fehmi İbişi, Thomas Fenwich ve Miroslaw Steviç’in de imza verdiği açıklandı.  Daha önce imza veren isimlerle birlikte imza veren sayısı 44 oldu. Gerekli olan kalan imza sayısının 34 olduğu ifade ediliyor... Şimdi o isimlerin de imza vermesi bekleniyor... 

Eskişehirspor için kimler imza verdi?

Yılmaz Vural, Muhammet Türkmen, Mehmet Demirtaş, Cemal Tosun, İlyas Kahraman, Fuat Çapa, Engin Özdemir, İzzet Karakulak, Serdar Özkan, Leonardo De Deus Santos, Leandro Junio Souza de Deus, Mehmet Murat Uçar, Semih Şentürk, Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Sinan Ören, Berkay Tolga Dabanlı, Hürriyet Gücer, Anıl Karaer, Yılmaz Bal, Sezgin Coşkun, Onur Bayramoğlu, Erkut Şentürk, Birol Parlak, Raheem Lawal, Alpaslan Öztürk ve Emre Güngör, Ersin Aka, Mustafa Gürsel, Sami Uğurlu, Ertuğrul Sağlam, Hasan Hüseyin Acar, Yücel İldiz, Ümit Levent Zorluer, Güven Sabaz ve Ömer Faruk Canbirdi, Kayacan Erdoğan, Özgür Çek, Gökhan Siverek, Ramazan Övüç, Cenk Özcan, Fehmi İbişi, Thomas Fenwich ve Miroslaw Steviç. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
mahallenizin marulcusu 21 Haziran 2021 10:36

ooooh ooooh paralar boffine gitmedi ooooh

1 0 Cevap Yaz
pompeo 21 Haziran 2021 09:18

Eskisehirsporu hepimizden daha cok seven ... cesmenin basindaki laylaylomcu .. taraftarin kulüp icin bagisladigi paralari .... alacaklari yerine aldi gitti .. imza vermeyi aklinin ucundan bile gecirmedi .. cocukluk hayalleri doya doya yasandi ... paraciklarda kurtarildi .. ooh ne güzel dünya bee ... diger alacaklilar da yillardir imza vere vere bi hal oldu ...

0 9 Cevap Yaz
eses

güzel yorum. Başkalarıda benim de alacağım var diye aldılarmı. Yağma hasanın böreği

0 4
ESES 21 Haziran 2021 08:56

eski yönetciler kayyum u düşünsün veya bir arya gelip kurtarsınlar.

0 4 Cevap Yaz
Burak 20 Haziran 2021 20:30

Diyelim transfer açıldı. Kimler gelir oyunculara doğru düzgün ödeme yok. Yemek bile bazen çıkmıyor.

1 7 Cevap Yaz
Umarım başarırlar 20 Haziran 2021 19:19

Divan kurulunu çabaları için tebrik ediyorum. Umarım başarılı olurlar. Yoksa yeni bir takım kuralacak. Bu kimsenin hoşuna gitmiyor.

0 6 Cevap Yaz
Tomsuk 20 Haziran 2021 18:58

Hadi bakem ativerin imzaları gari :)

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi