Eskişehirspor'da kritik gün Salı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kritik gün Salı
A
a

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş'ın Salı günü için verdiği ödeme sözleri futbolcular ve yönetim için kritik aşama

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor'da Başkanlık görevine tekrar döndüğünü açıklayan ancak yönetim ve taraftardan tam destek alamayan Osman Taş, Cuma günü yapılması gereken ödemelerin bir kısmını gerçekleştirmiş, kalanı için ise Salı gününü işaret etmişti.
Teknik heyet ve futbolcular Salı gününü beklerken, Osman Taş'ın Salı gününden itibaren ödemelerin başlayacağının garantisini verdiği iddia ediliyor.
Futbolcular ve teknik heyetin yanı sıra, Osman Taş'ın geri dönüşüne açık açık destekte bulunmayan Eskişehirspor yönetimi de Salı günü yapılacağı söylenen ödemeleri bekleme kararı aldı.
Başkanın vaatlerini yerine getirememesi halinde bazı yöneticilerin istifa ederek genel kurul çağrısında bulunabileceği öğrenildi.
Fuat Çapa da, Mustafa Topkaya'dan Bursa maçı öncesi oyuncularına ödeme yapılmasını istedi.







 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
A.Kadir 26 Ağustos 2019 08:28

Yönetim ve Osman Taş ellerinden geleni yapıyor. Ama kişisel fonlamalar nereye kadar yeter ki? Futbolcular beş parasız geziyor, kulübe icra dosyaları yağıyor. Atanmış ve seçilmişler (vali, Büyükerşen, Ataç, Kurt ve vekiller) öne düşerek acil nakit sorununu çözecek kadar bile olsa para bulmalı. Sonrasında da devlet bankaları aracılığıyla kulübün en azından puan silme cezası almaması için borç yapılandırması konusu çözülmeli. Birlik olunamazsa ilk yarı sonunu göremeyeceğiz

4 1 Cevap Yaz
Esesli 25 Ağustos 2019 22:21

Şu takımdan git ya inan yakışmıyor Sun bir başkan gibi degilsin

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi