Eskişehirspor'da kritik bekleyiş! Son 2 gün...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kritik bekleyiş! Son 2 gün...
A
a

Kongreye iki gün kala kulislerde başkan adaylığı için ismi geçenlerin sessizliği devam ediyor. 3 Ocak’ta yapılacak olan kongrede aday çıkmaz ise iş divan kuruluna kalabilir.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’da kongreye 2 gün kala camiada sağır bir sessizlik hakim. Kulislerde birçok ismin adaylık için adı geçse de somut adımların atılmaması taraftarı kara kara düşündürüyor. 3 Ocak’ta yapılacak olan kongrede adayın çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil. Ancak Ünal her ne kadar kongrede aday olmayacağını açıklasa da hiçbir aday çıkmaması halinde tekrar görevine devam edeceği konuşuyor. Sezon başı yaşanan lisans krizini çözemeyen Ünal’ın sezonun ikinci yarısında transferi açıp başkanlığa devam etmek istediği biliniyor.

Es Es ile adı sık anılmaya başlanılan Dündar Ünlü, geçtiğimiz ay başkanlığı düşündüğünü belirtmiş ancak henüz somut atmamıştı. Ünlü’nün kaynak için görüşmeler yaptığı belirtiliyor. Halil Ünal’ın yönetiminde yer alan Kaan Ay’ın başkanlık düşüncesi olduğu ancak henüz net bir karar vermediği belirtiliyor. Geçtiğimiz gün sürpriz bir görüşme eski başkanlar Mesut Hoşcan ve Sinan Özeçoğlu cephesinden de herhangi bir somut gelişme ortaya çıkmadı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es 1 Ocak 2019 14:32

Hiçbir gelişme olmaz. Başkan Halil Ünal devam eder. Artık bu senaryo klasikleşti. Amaç sadece gönüllü olarak isteyen varsa buyursun’dan İbaret. Camia’nın endişelenmesine de gerek yok..

0 4 Cevap Yaz
262626 1 Ocak 2019 14:02

İş şehrin ileri gelenlerinde..taraftar ve genç oyuncular en iyi şekilde görevlerini yaptılar.

0 4 Cevap Yaz
BİLAL 1 Ocak 2019 13:15

METE YILMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi