Eskişehirspor'da kritik açıklamalar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kritik açıklamalar
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, önemli açıklamalarda bulundu. Şehrin Es Es’e sahip çıkması gerektiğini söyleyen Seçsev, “Seçilmişlerin, bu şehirden kazananların bir araya gelmesi gerekiyor. Bu gerçekleşirse Eskişehirsporumuz yeniden eski günlerine döner” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’un lige veda etmesi ile ilgili Radyo Spor’a konuşan Seçsev, “Üzüntülüyüz. Gözümüze uyku girmiyor. Böyle büyük bir camianın en üst liglerde olmaması futbol camiası için üzüntü verici. Takım Süper Lig’den düştükten sonra sürekli gerileme içerisindeydi. Sonucunda bu sezon itibariyle 1.Lig’den de düşmüş olduk. Kulübün dağ gibi borcu var. Eskişehirspor’a Eskişehir halkının sahip çıkması gerekiyor. Seçilmişlerin, bu şehirden kazananların bir araya gelmesi gerekiyor. Bu gerçekleşirse Eskişehirsporumuz yeniden eski günlerine döner. Güçlü bir altyapı ve doğru bir yönetim şekli ile Eskişehirspor ait olduğu liglere döner. Ben Eskişehirspor’un en kısa zamanda yeniden bu liglere döneceğine inanıyorum” dedi.
 
Şartlara bakmadım
Salim Manav’ın ‘Küme düşmesi garanti gibi olan bir takımın teklifini neden kabul ettiniz’ sorusu Seçsev şöyle yanıtladı; “Ben Eskişehirliyim. Gönül verdiğiniz takımdan teklif alırsanız, şartların ne olduğuna bakmadan teklifi kabul edersiniz. Yönetim ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçti ve göreve başladık. Matematiksel olmasa da büyük ölçüde düşen bir takımı çalıştırmaya başladık. Altyapıdan A Takıma yükselmiş genç oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Gelişim süreçleri devam eden oyuncular ile maçlara çıktık ve çıkıyoruz. Mücadelemizi verdik ama bitime 6 maç kala maalesef küme düştük.”
 
Covid bizi kötü etkiledi
Takımdaki Covid-19 vakalarını da değerlendiren teknik adam, “10 futbolcumuz Covid-19’a yakalandı. Bunca zorluğun içerisinde bir de Covid ile uğraşmak durumunda kaldık. Altınordu maçına tamamen genç oyuncular ile çıktık. Pozitif oyuncularımız Giresun maçında da olmayacaklar. Tuzlaspor maçına da ne kadarı yetişir bilemiyorum. Covid süreçleri biraz yıpratıcı olabiliyor. Ciddi antrenman eksiklikleri olacak. Adana Demir maçında çok güzel bir ivme yakalamıştık. Kalan maçlarımızda bu ivmeyi devam ettirecektik ama bu Covid süreci maalesef bizi biraz geriye götürmüş oldu” dedi.
 
Uğur Can’dan umutlu
Geçtiğimiz maçta Altınordu filelerini iki şık gole havalandıran Siyah Kırmızılı futbolcu Uğur Can Semizoğlu’nun sorulması üzerine Seçsev, “Altınordu’ya iki gol attığı için dikkat çeken bir oyuncu oldu. Gelişim gösteren genç oyuncularımızdan birisi. Etkili bir sol ayağı var. Takım oyununa daha çok odaklanması gerekiyordu. Yavaş yavaş bunu sağlamaya başladı. İstekli ve arzulu bir oyuncu. Güzel iki gol attı, ileride de atmaya devam edecektir. Gelişim göstermeye devam ederse, iyi bir futbolcu olacaktır” ifadelerine yer verdi.
 
Yönetim uğraş veriyor
Transfer konusuna da değinen Seçsev, “Eskişehirspor yönetimi kaliteli projeler geliştiriyor. Taraftarların da bu projelere katılım sağlaması gerekiyor. Kripto para ve fidan bağışı projelerini hayata geçirdiler. Eskişehirspor için çabalayan insanlar bu kulübü yönetiyor. Projelerden istenilen gelirler sağlanırsa transfer tahtası da açılır diye düşünüyorum. Ancak ülkemizde insanlarımız futbol konusunda acımasızca eleştirilerde bulunuyorlar. İyi şeyler için mücadele eden insanların acımasızca eleştirilmesini doğru bulmuyorum” dedi.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ess 9 Nisan 2021 09:47

para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok para yok

0 0 Cevap Yaz
Göktan 8 Nisan 2021 17:18

Kovid bizi etkiledi diyorsun. Sanki kovidden önce çok maç kazanıyorsunuz ya

2 3 Cevap Yaz
barış çetin 8 Nisan 2021 13:16

bu kadar borca sebep olanlar önce ellerini taşın altına sokacaklar.Onlar bunu yaparsa diğer günahsız Eskişehir kamuoyu da destekler

0 10 Cevap Yaz
Burak

Niye ellerini taşın altına soksunlar

0 0
pompeo 8 Nisan 2021 13:02

Eski stadi yakanlar ve Önce Dümen ekibi .. hocanin kulagina üfleyip basinin karsinina cikarmislar yine ... denetleme raporlarini bulabildiniz mi bari .. basgann ??

0 11 Cevap Yaz
Mehmet Kılınç 8 Nisan 2021 12:50

🇹🇷😷👍😷🇹🇷

3 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi