Eskişehirspor'da kritik 8 dosyanın bedeli 20 milyon lira!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kritik 8 dosyanın bedeli 20 milyon lira!
A
a

Eskişehirspor'un ligde kalması gittikçe zorlaşırken, transfer yasağının kaldırılması için 20 milyon gerekiyor. Maddi anlamda hiçbir geliri olmayan kulübün bu sıkıntıyı nasıl aşacağı bilinmiyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor'un ligde kalması gittikçe zorlaşırken, transfer yasağının kaldırılması için 20 milyon gerekiyor. Maddi anlamda hiçbir geliri olmayan kulübün bu sıkıntıyı nasıl aşacağı bilinmiyor

5 Ocak’ta dönem başlıyor
Camia transfer yasağının kaldırılıp kaldırmayacağını merakla beklerken Başkan Mustafa Akgören, gerçekleri bir kez daha açıkladı. FIFA’dan gelen 8 transfer yasaklı dosya olduğunu belirten yönetim bu sorunları halletmek için büyük bir çaba içine girmiş durumda. 2020-2021 sezonu 2. Transfer ve Tescil Dönemi 5 Ocak 2021 tarihinde başlayıp 1 Şubat 2021 tarihinde sona erecek.

Söz veremiyoruz
Başkan Mustafa Akgören bu konu hakkında ise karamsar konuştu. Akgören, “Elbette ki transferi açmak için elimizden geleni yapacağız.  Bunlar ödenmeden transfer açılamaz. Kimse kusura bakmasın. Bizden fazla kimse transferin açılmasını isteyemez. Bu arkadaşlarla temas kurduk. Orta yolu bulmaya çalışacağız. Kimseye söz vermiyoruz.  Niyetimiz bu ama kimseye umut vermiyorum. Sonuna kadar uğraşacağız.

Transfer yasağı dosyaları
Akgören yasaklı olan dosyalar hakkında bilgi verirken, “Kamal İssah’a 200 bin Euro, Bienvenu 160 Bin Euro, Boffin 450 Bin Euro, tesislere adım atmamış Odonkor’a 80 Bin Euro, Bokila için Çin Kulübü Guangzhou’ya yetiştirme bedeli 30 Bin Euro, Akaminko 1 Milyon Euro, sahaya çıkmayan Tanase 410 Bin Euro ve Jesse için Nepredak kulübüne ödeme yapılması gerekiyor.  8 dosya için toplam 2 milyon 360 Bin Euro. Bunları ödemek zorundayız. 2 milyon 360 bin Euro sadece 8 yasaklı dosya. FİFA’da 15-20 dosya daha var. Her an bu sayı arta bilir. Bugün yarın yeni dosyalar gelir” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yeni takım şart 23 Aralık 2020 15:30

yeni takım kuralım dediğmin üzerinden 5 yıl geçti.yeni takım kulumasına karşı çıkanlar hala burdalarmı?? farkındamısınız taraftar değil takımdan futboldan bile soğudu.

1 4 Cevap Yaz
Nikola

Buradayız.. Siz isterseniz Gaziantep FK'yı tutabilirsiniz.. Keza yeni bir takımın ondan farkı olmayacak..

4 1
Sese 23 Aralık 2020 12:56

Ligden çekilin olsun bitsin iflas gösterin yeniden sıfırdan başlamak en hayırlısı öz Eskişehir in çocukları ile tabi dışarıdan gelen devşirme kere değil

1 3 Cevap Yaz
pompeo 23 Aralık 2020 10:49

bu kulübü batiranlarin arasinda .. bu tirbüncü kardesimiz de vardi ... kimlerin neleri nasil yedigini gayet iyi biliyodur ... hesap mesap soramaz ama bize edebiyat parcalar ... amac taraftari ve kulübü kontrol altinda tutarak... aabilerin zarar görmesini önlemek ..

0 4 Cevap Yaz
ES Maziden 22 Aralık 2020 23:44

Rezillik diz boyu büyük firmalar Asgari ücretle bu şehir evladının sırtını çiğniyonuz bizler bile 10_15 TL bağış yaptık 5bin 10 bin bağış yapsaydınız şuan oynayan çocuklar için bu çocuklarda bizi süper lige taşırlardı ne için oynuyacaklarını bile bilmiyor topçularımız transfer için gelseler vermiyor yönetim maç başı parası zaten hiç pırlanta gibi çocuklar top oynayamıyor kaygıdan çocuklara para yardımı yapında kulub ligde kalsın bari

2 4 Cevap Yaz
furemen 22 Aralık 2020 21:10

Kulüp kayyıma devredilip kapatılsın bizede sadece güzel hatıralar kalsın.Bize bu zulümü yaşatan ve sebep olan yöneticiler hesap versin borçları ödesin.Benim artık kulüpten hiçbir beklentim ve umudum kalmadı.Tek temennim sorumluların hesap vermesi.

3 15 Cevap Yaz
Çifteler li 22 Aralık 2020 21:06

Tatar istifa et anlamiyosan tatarcamı soyleyek.....

28 7 Cevap Yaz
Nikola 22 Aralık 2020 17:37

Dün TV'de Tatar Mustafa'yı dinledim ve anladığım şu, kulüp birileri tarafından bu arkadaşa birşeyler karşılığında verilmiş.. Bu arkadaşta biraz iyi niyetle biraz kendiegosunu tatmin ederek biraz da kulübün kayyuma devrini geciktirerek koltuğa kurulmuş ve bırakacak gibi de görünmüyor.. Maçların taraftarsız oynanması da biraz işine geliyor.. Seyircili maçlara kadar da istifa etmezler..

3 9 Cevap Yaz
korhancan 22 Aralık 2020 16:30

Sayın yönetim istifa etmeniz es es için en hayırlısı.Transfer tahtasını açamayacağınız 2+2=4 dün akşam 90+3 programında siz söylediniz dünyanın her yerinde 2+2=4 ki doğrudur o zaman sizlerinde istifa etmesi %100 şarttır.

1 25 Cevap Yaz
Grand Ekinoks

Gel sen başkan ol ozaman.Sizin başka çözümünüz yokmu arkadaş istifa etse nolcak parası olan adaymi var.2 kere kayyumdan döndü seçimlerde aylarca aday çıkmadı çıkmazda bu kadar borcu kim devralır.Varsa çözümün onu söyle 2+2=5

18 16
korhancan

Grand Ekinoks kardeşim bizler seninde olduğun gibi tarafız Eskişehirspor taraftarıyız.1965 yılından beri böyle başarısız bir yönetim bu camiada görev almamıştır.Evet eski yönetimlerin hatalarını mevcut yönetim yaşıyo lakin acilen genel kurul kararı alınırsa emin ol bu klüp yönetimsiz kalmaz.Ayrıca ben kayyumun gelmesini onaylamıyorum,istemiyorum.

0 12
Burak 22 Aralık 2020 15:52

Buradan eskişehirspor hakkında konuşanlar eshefle kınıyorum. Bizim kültürümüzü hiç tanımamışlar. Müslüman adabında ölünün arkasından konuşulmaz. Ancak rahmet okunur. Allah rahmet eylesin Eskişehirspor. Bize çok sevinç ler yaşattın. Seni kuran lar büyük insanlardı. Şimdi 2-3 oyuncu ne zaman küme düşürecek diye oyuncağı olduk.

2 17 Cevap Yaz
eses 22 Aralık 2020 15:11

madem bu kadar borç var neden hala dışarıdan teknik ekip getirip paralarımızı boşa harcıyorsunuz diye sormazlar mı başkan size... Yazık değil mi harcanan paralara Mustafa hoca ve şimdiki ekibin kulübe maliyeti ne kadar acaba.. ben size aşağı yukarı söyleyeyim eğer bu hocalar lig sonuna kadar kalırsa yaklaşık 1 milyon şimdiki ekibe, mustafa hocaya da 1 milyon.... al sana 2 milyon.. paralar nerelere harcanıyor... ortada başarı var mı yok..... neden o zaman Eskişehirli teknik adamlar çalışmıyor...işte bu yüzden kulüp bu durumda aynı şeyi şimdiki yönetim yapıyor.. bu yüzden eski yönetimlere kızmayın sayın taraftarlar... 30 maç oldu kazanamadık ama ekibe paralar ödeniyor....al sana başarıııııııııı

6 9 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 22 Aralık 2020 14:11

Ucankuşa borcumuz var işimiz zor...Pandemi döneminde 20 milyonu nerden bulucaz?

0 6 Cevap Yaz
selçuk 22 Aralık 2020 13:40

transfer tahtasını açamayacaksanız istifa edin lütfen. bu kdar borç nasıl olmuş, neden ödenmemiş, geçmiş yönetimlerden hesap sorun. tabi hesap sormak yürek ister istafa etmek de yürek ister. hesap soramadığınız kişiler sizin yönetimde kalmanızı istiyor çünkü başka biri yönetim geldiğinde hesap soracaklar halilden mesuttan. alper potuk. tarık çamdal. veysel sarı. kamil ahmet çörekçi. erkan zengin. aytaç kara. bunlardan gelen paralar nerelere harcandı. bu gidenlerin yerine yeni alınan futbolcular için menajerlere ne kadar komısyon verildi. vs.vs. hesap sorun hesap... yönetime geldiğinizde tüm borçları bilerek geldiniz. ya bahane bulmadan borç ödeyin yada hesap sorun eski yönetimlerden. gerisi fasa fiso

0 12 Cevap Yaz
Emir 22 Aralık 2020 13:09

Açılmayacak gibi

0 3 Cevap Yaz
esesli 22 Aralık 2020 12:40

ne yapacaksınız bir alt lige düşersek zaten bu borçlar ödenemez. çıkış yolunuz ne elimizde milyon dolarlık genç topçularda yok. bir şekilde ligde kalmamız lazım eğer transfer yasağını kaldırmayacaksanız, görevi bırakın belki kaldırabilecek bir yönetim çıkabilir. çıkmassada anahtarı kayyuma verir içimiz yansada külübün tasviye süreçi başlar..

1 12 Cevap Yaz
furemen

Allah aşkına ne ligde kalması!!! Düştük düştük duyduk duymadık demeyin...

1 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi