Eskişehirspor'da kredileri azaldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kredileri azaldı!
A
a

Eskişehirspor tam 26 maçtır galibiyet yüzü göremeyince, yönetim artık eleştirilmeye başlandı. Yapılan tercihler ve geç kalınmış hamleler yönetimin kredisini iyice azalttı. Mustafa Özer’in ardından takımın başına getirilen İlhan Var 9 haftada galibiyete ulaşamadı. Genç teknik adam camia tarafından eleştirilmeye devam ediliyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor özel haberiEskişehirspor’da Mustafa Özer’in ardından göreve getirilen İlhan Var bir türlü istenileni veremedi. Ligin 8’inci haftasından itibaren takımı çalıştıran genç teknik adam ne yazık ki galibiyete ulaşamadı. Özer’in bıraktığı enkazı sırtlamaya çalışan Var, ilk 4-5 hafta iyi bir performans sergilese de son maçlarda takımın düşen performansına engel olamadı.

9 haftadır kazanamadı
Genç teknik adam uzun süren galibiyet hasretinin vermiş olduğu özgüven kaybını bir türlü aşamadı. Ayrıca İlhan Var, yaptığı değişikliklerin süreleri konusunda camiadan oldukça olumsuz eleştiri alıyor. 9 haftadır galibiyet yüzü göremeyen genç teknik adamın eli kolu bağlanmış durumda.

Özgüven sorunu var
Siyah Kırmızılı ekibin Teknik Direktörü İlhan Var alınan mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada takımda büyük bir özgüven sorununun olduğunu söyledi. Var yenilen her golün ardından takımın tüm konsantrasyonunun dağıldığını belirterek futbolcularda yıkımın yaşandığını dile getirdi. Var’ın bu sorunu çözmesinin bir hayli zor olduğu görünüyor.

Oyuncuları tutamadılar
Bir senedir görevde olan Mustafa Akgören ve yönetimi kulübü yaşatmak adına önemli icraatlara imza atarken sportif anlamda ne yazık ki başarısız oldu. Siyah Kırmızılı yönetim geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında önemli oyuncuları elinde tutamadı ve büyük bir risk aldı. Coşkun Demirbakan’ı yollayıp Mustafa Özer’i takımın başına getiren yönetim bu kararıyla oldukça büyük bir hata yaptı.

Tercihler hep hatalı
Özer ile takım ilk başlarda Coşkun Demirbakan’ın etkisiyle iyi puanlar topladı. Daha sonra Mustafa Özer ile Es Es’in ileriye gitmesi beklenirken aksine takım geriye gitti ve Özer’in yerine genç teknik adam İlhan Var getirildi. Yönetim İlhan Var tercihinde de eleştirildi. İlhan Var’ın da bu kötü gidişata son verememesi nedeniyle artık tüm hedef okları yönetime çevrilmiş duruma geldi.

Bundan sonrası çok zor
Eskişehirspor’un bu durumdan kurtulması için öncelikle transfer yasağını kaldırması gerekiyor. Ancak yönetimin transfer yasağını kaldıracak bir bütçesi şu an için bulunmuyor. Daha önce de Başkan Mustafa Akgören yaptığı açıklamalarda transfere harcanacak paraların FIFA dosyalarına harcanmasının kulübün geleceği açısından daha iyi olacağını belirtmişti. Ancak şu an oluşan baskılar sonucu transfer yasağının kaldırılması gündeme geliyor. Buradaki en önemli soru ise; Transfer yasağının kaldırılması halinde bu takım kümede kalabilecek mi?

Toplanacak puanlar önemli
Ligin ilk yarısının bitimine 4 hafta kaldı. Eskişehirspor yönetiminin kalan 4 haftada toplanan puanlara göre transfer yasağını ortadan kaldırabileceği konuşulsa da önlerindeki en büyük engel maddi kaynak. Eğer yönetim bu kaynağı bulabilirse transfer yasağını kaldırarak, iyi bir kadro oluşturup, sezonun ikinci yarısında kümede kalacak bir kadro oluşturmayı hedefliyor.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 12 Aralık 2020 19:23

mustafa reis abılerın sana madalya takıcak cunku onlar bile tek dönemde takımı 2 kez düşüremedi basardın helal olsun çocukluk hayalinde baskan olmak varmıs ama yanlıs hayal kurmussun veya eksık paralı baskan olayım dıye hayal kursaydın keske kuru kuruya baskan bende olurum. kulübün fişini çekicek delikanlı adama ihtiyacı var ya yasıycaz yada ölücez ölüceksek adam gibi ölelim sokaklarda topcuların otobus parasını benzin veya eskilerin borclarını kapamaya calısarak değil.

0 0 Cevap Yaz
Nokta 12 Aralık 2020 08:14

Es es bu hale nasıl dustu paralar kimde hirsizlar nerede onu konuşalım.oxgur tulum Murat diri çıkıp konuşsunlar aydın begiter.ekrem birsen konusun.herkes öğrensin....

0 2 Cevap Yaz
EsEs 11 Aralık 2020 21:36

EsEs yöneticilerin büyük hataları sonucunda düştü.Borç batağına saplanmayalım diye taraftar adeta yalvardı.Sonuçta borç batağında .....üstelik boğazına kadar.Ayrıca EsEs in düşmesinde etkili olan odaklar da var.Herkes EsEs düşmesinde hangi kulupler etkili oldu biliyor.Bunlar tff etkili yerlede olanlar.Hakemler düştüğümüz sene en az 7-8 puanı yanlış kararları ile aldılar.Şehirde de düşmesinin isteyen İrlandalılar var.Görünüşte düşmesin diye kolundan tutmaya çalışırken çelme takanlar var.Kısaca EsEs biraz puan toplasın hemen alacaklıları devreye sokarlar.Puanlarını sildirirler.......EsEs nasıl kurtulur.Eğer kurtulacaksa öncelikler sevenleri birlik beraberlik içinde olacak.Birileri liderlik yapacak.İmkanı olan yönetimde yer alacak.Yönetim 50 kişi ile de olur.700-800 bin lira borç olarak verseler.Bir çıkış yolu bulunur.Süper lige çıkacak bir takım oluşturulursa tarftar da her zaman olduğu gibi devreye girer.Süper lige çıkarsa zaten da zaten kurtulur.Olur mu.......

0 0 Cevap Yaz
ahmet çelebi 11 Aralık 2020 08:54

Halil Ünal a bazen kızıyorum ama kızmakta haklı olmadığımı görmeye başladım. Adam Avrupa kupalarına giden bir takım bıraktı daha napsın. Hoşçan naptı sattı sattı takım baktı düşüyor bu sefer panikle yaptı transferi yaptı transferi ama şansızlık düştük. Bugün o anlamsız transferlerin borçlarını ödemeye çalışıyoruz. Halil Ünal tekrar geldi son bir atım denedi bir penaltı atamayan beceriksizler yüzünden çıkamadık. Artık Halil Ünal a kızamıyorum.

4 6 Cevap Yaz
Dayı kazım 11 Aralık 2020 01:37

Yapılacak iş takım ligden çekilsin ve genel kurul kararı ile lav edilip alacaklılar gelince valla gardaşım burada öyle birileri yok taşındılar duyduğumuza göre galiba yurt dışına gitmişler denilsin. Bunu ciddi olarak söylüyorum bu kulüp daha fazla rencide edilmesin. Bir kaç hafta konuşulur ve olay biter. Göztepe aynısını yaptı ve 3.lig takımı Ailağaspor takımından türedi ve yoluna süper lide devam ediyor. Ama eskişehir sahipsiz olduğu için bunu hayata geçirecek pratik yoktur. Herkes konuşur herşeyden anlar ama şehir alçak sürünmeye devam eder.

1 5 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 10 Aralık 2020 20:52

Ne kiredisi ya kiredimi kaldı uyutuyorsunuz eses taraftarını futbol heyecanımızı bitirdiniz tutkalla yapıştıniz koltuğa zorla kovalasan gitmezler çünkü okoltuk çok tatlı bir eses sevdalısı bunu yapmaz başarı beceri yoksa istifa eder gider

0 7 Cevap Yaz
ess 10 Aralık 2020 15:41

eleştirelim eleştirelim de sanki bütün suçlu bu yöntemimmiş gibi yazmayalım. bazı sosyal medyayı meslek olarak icra edenler öyle yazıyorlar ki, gelmesi muhtemel isimler bile o yazılanlardan sonra gelmeyebilir. bunu da dikkate almak gerek. bütün borcu bu yönetim yapmadı ama herkes sallıyor.

7 1 Cevap Yaz
Esesliiii 10 Aralık 2020 13:37

Pardon da Bay Mustafa kulübü yaşatmak için hangi önemli icraatları yaptı? Elinde güzel bir kadro vardı gaza gelerek o kadroyu dağıtıp Eskişehirspor'a en büyük kötülüğü yaptı. Kulüpte çalışan emekçilerin işine son verdi. Bunun adına küçülme dedi. Ne yazık ki kendi yandaşlarını doldurdu. Kulübe bol yardımcılı stajyer antrenörler, ve gereksiz sportif direktör getirdi. Ha sadece yemek içmek işini halledip buna icraat dediyse sözüm yok. Onu da mutlaka kendisini yönetime getiren Kazım Başkan vermiştir. Yukardaki yaptıkları icraat ama Eskişehirspor'u bitirme adına yapılan icraatlar bu icraatları çok güzel yaptı. Lafın kısası Transfer tahtasını açamayacaklarsa istifa etsin. Yapabilecekleri en güzel icraat budur.

0 6 Cevap Yaz
Çifteler li 10 Aralık 2020 13:08

Efsane eses imizi artik cocuklarimiza torunlarimiza bi masal gibi anlatiriz eses imizi begiter , pancarci , hoşcan ve simdiki tatar yönetimi bitirdi hesap sorulurmu sorulamaz . Kayyum kurtarirmi eses i kurtaramaz.

0 25 Cevap Yaz
selçuk

biz kayyumu takımı kurtarsın diye istemiyoruz. senin de bahsettiğin isimlerden hesap sorması için istiyoruz.

0 2
Hakan 10 Aralık 2020 11:53

Ne günler’den ne günlere geldik. Avrupa kupasında oynayacak Kadromuz varken simdi genc Tecrübesiz bir kadro ile mücaadele etmek zorunda kaldık. Tabiki artık yolun sonuna geldik. Tabii bu Başkanlar ve yönetimleri’nin Kulübü yanlış yönetmesin’den oldu. Yazık oldu Eskişehirsporumuza bir efsane’nin Sonunu ne yazıkki getirdiler. Helal olsun😥

0 19 Cevap Yaz
esesli 10 Aralık 2020 11:44

:))))))))))))))))))))))))))))))))

4 0 Cevap Yaz
korhancan 10 Aralık 2020 11:29

Mevcut yönetim istifa etmeyi bile beceremez.İstifa etmekte bir hizmettir.Merak etmeyin bu camia sahipsiz kalmaz eğer sahipsiz kalır diye bir düşünceniz varsa hiç düşünmeyin yeter ki bir daha hiç gelmemek üzere gidin.Bu camia dört gözle istifanızı bekliyor!

0 17 Cevap Yaz
serdar 10 Aralık 2020 11:28

Malesef iyi taraftar olmak iyi yönetici olmak değildir.Paranız varsa bu işe kalkışırsınız.Elinizdeki topçuları kaptırırsanız bu borçla kalırsınız böyle vasat topçularla.Bence şimdi siz devre arası birkaç topçuyu satacak verdiğiniz birkaç lirayı alacak sonrada gideceksiniz.Bence iyide olur.Kayyum gelmeli sorumlular hesap vermeli

0 18 Cevap Yaz
sebo 10 Aralık 2020 11:28

gel artık Sebahattin Tetik başkan, kulüp marula hasret kaldı. bitsin bu çile hahaha. sanki istifa edilse Sinan Özeçoğlu gelecekmiş gibi bir umut görüyorum taraftarda. umut etmeyin, umut bu topraklardan gideli çok oldu.

12 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi