Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da koronavirüs şoku yaşanıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da koronavirüs şoku yaşanıyor
A
a

Eskişehirspor’da koronavirüs vakaları bir anda patladı. Hafta sonundan bu yana Siyah Kırmızılı kulüpte toplam 8 kişide koronavirüs görünmesi nedeniyle tesislerde alarm verildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da koronavirüs vakaları bir anda patladı. Hafta sonundan bu yana Siyah Kırmızılı kulüpte toplam 8 kişide koronavirüs görünmesi nedeniyle tesislerde alarm verildi.
5’i futbolcu, 1 altyapı oyuncusu 2 teknik ekipte görünen korona yüzünden Es Es’te antrenmanlar dahi maske ile yapılmaya başlandı.

Perşembe günü görüldü
Eskişehirspor şu günlerde koronavirüs vakaları nedeniyle zor günler yaşıyor. Perşembe günü A Takım yardımcı teknik adamlarından Evrensel Heper’in Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından, başta futbolcular olmak üzere herkese kovid-19 testi yapıldı. Yapılan testin ardından 1 teknik ekip ve 1 futbolcuda koronaya rastlandı.
 
Hafta sonu patladı
Es Es’te sık sık korona testi yapılırken, Cumartesi günü açıklanan test sonuçlarına göre, toplam vaka sayınının 8’e yükselmesi herkesi üzdü. Konuyla ilgili kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, “Gürlife Hastanesi tarafından tüm futbolculara, teknik heyet ve A Takım personeline yapılan Covid-19 testleri neticesinde; 5 futbolcu ve 1 destek ekibi personelinin test sonucunun pozitif olduğu tespit edilmiştir” denildi.
 
5 futbolcu olmayacak
Ayrıca ligin 28. haftasında, 4 Nisan Pazar günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak Eskişehirspor’da, pozitif olmaları nedeniyle takımdan ayrı karantinaya alınan ve tedavileri başlayan 5 A Takım oyuncusu, 1 teknik adam ve 1 kulüp çalışanı, Altınordu maçında olmayacak. Eskişehirspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, daha önce ismi öğrenilen yardımcı teknik adam Evrensel Heper dışındaki diğer pozitif vakaların isimleri ise açıklanmadı.
 
Antrenmanlar maskeli
Eskişehirspor’da kulübünde artan koronavirüs vakaları yüzünden tesislerde alarm verildi. Toplam vaka sayısının 8’e yükselmesiyle birlikte, tesislerde önlemler artırılırken, bazı futbolcuların son yapılan antrenmanda maske takarak çalışması dikkatleri çekti. Teknik Direktör Cengiz Seçsev ve yardımcıları tarafından yapılan antrenmanın ardından, bir gün izin verilen futbolcular, bugün tesislerinde tekrar bir araya gelerek, çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali bey 1 Nisan 2021 00:43

takım kalitesinden bir şey kaybedermi acaba.koronodan dolayı playofa kalamazsak üzülürüm.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi