Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da korkulan sona yaklaşılıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da korkulan sona yaklaşılıyor
A
a

Eskişehirspor ve camiasının 2018-2019 sezonunda kaderini belirleyecek kritik günler başladı. Alınan bilgilere göre kulüp lisansı ve transfer tahtasının açılması için 20 imzaya ihtiyacı olan Başkan Halil Ünal, bu imzalar için gerekli olan 15 milyon TL’yi henüz bulamadı.

Sütiş Eskişehir
12 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynanacak Giresun maçı öncesi, transfer tahtasını açıp, yeni transferlere lisans çıkarması için önünde sadece 3 gün kalan Başkan Ünal, Perşembe günü mesai bitimine kadar imzaları toplayamazsa, takım Giresun maçına genç oyuncularla gidecek.
  
ŞEHİR SESSİZ

Spor Toto 1. Ligde rakiplerimiz lig haftasına girdi. Lisanslarını çıkartan ve sezonun açılış maçı için son hazırlıklarını yapan takımlar, lige galibiyetle başlamanın hesaplarını yaparken, Eskişehirspor cephesinde ise, tamamen sessizlik hakim.

20 İMZA GEREKİYOR

Kulüp lisansı ve yeni sezon transfer tahtasının açılması için 20 futbolcu, teknik adam ve alacaklı kulüpten imza alınması için 15 milyon TL’nin üzerinde bir paraya ihtiyacı olan Başkan Halil Ünal, adeta çıkmazı girdi. 2018-2019 sezonunda 12 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacağı Giresun lig maçı öncesi bu parayı bulup imzaları attırması gereken Ünal’ın, önünde sadece üç gün kaldı.

BAZI İSİMLER

Eskişehirspor yönetiminden imza vermeyen futbolcular ve teknik adamlar konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, alınan bilgilere göre imza vermeyen isimler arasında teknik adamlardan Ertuğrul Sağlam, Güven Sabas, Emre Özbayer, futbolculardan Nadir Çiftçi, Emre Güral, Berkay Tolga Dabanlı, Sinan Öner, Bienvenu, Kulach ve Defederico gibi oyuncuların olduğu iddia ediliyor.

KRİTİK GÜNLER

9 Ağustos Perşembe günü mesai bitimine kadar 20 dosyadan imza alması gereken Ünal, bu imzaları alabilirse, 10 Ağustos Cuma günü transfer tahtasını açacak ve yeni transferlere lisans çıkartabilecek. Cuma günü lisanslar çıkmadığı taktirde, Siyah kırmızılılar gençlerden ve U21 takımından oluşan kadroyla Giresun deplasmanına gitmek zorunda kalacak. Birinci transfer ve tescil dönemi 31 Ağustos’ta sona ereceği için, Başkan Ünal’ın bu tarihe kadar transfer tahtasını açma şansı da bulunuyor.

KADERİMİZ BELLİ OLACAK

Giresun maçı sonrası sahamızda oynayacağımız Balıkesir ve ardından 3.hafta deplasmanda oynayacağımız Gençlerbirliği maçına kadar lisans çıkarma imkanına sahip olacak Ünal, 31 Ağustos Cuma gününe kadar da bu krizi çözemezse, Eskişehirspor için her şey bitmiş olacak.

SONUMUZ HÜSRAN OLUR

Elindeki gençler ile sezona devam etmek zorunda kalacak Eskişehirspor’a, ilk etapta kulüp lisansı alamadığı için -3, ardından FİFA dosyaları yüzünden de ciddi puan silme cezaları gelecek.

TEK ÇARE İSİM VE STADYUM SPONSORLUĞU

Eskişehirspor kulübünün içinde bulunduğu krizden çıkabilmesi için, tek umudunu siyasilere bağlayan Başkan Ünal, acil olarak elde edilmesi gereken gelirler için, siyasilerin isim ve stadyum sponsorluğu işini çözmesini umuyor.
 
Kaynak : http://esyenigun.com/
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet 8 Ağustos 2018 23:14

Adamların parasını yıllarca iç etmişiz, ödememişiz. Şimdi de kızıyoruz. paralarını istiyorlar diye. Hırsızlara ķızalım birazda. Paralar nerde diye soramıyoruz. 300 milyon TL nerede bilen varmı dilenci kardeşlerim.

0 0 Cevap Yaz
Refik Ermetin 8 Ağustos 2018 06:01

15 trilyon bulamayan bir kulüp herşey yolundaymış gibi kutlama yapıp süper lig hedefinden bahsediyor taraftarida salak yerine koyuyor bu ne biçim bir başkan nasıl bir yönetim izzet Erdoğan ne iş yapar devletin başındaki adamın yegeninin hiçmi yaptırımı yok o zaman gitsin baskanda gitsin klupte batsinda rahatlayalim umudumuz kalmasin hiç olmazsa

2 0 Cevap Yaz
Semih 7 Ağustos 2018 23:54

Eses dibi görmedi henüz, dibi gördüğünde çıkış da başlayacak. Aha buraya yaxıyorum

2 0 Cevap Yaz
mehmet kılınç 7 Ağustos 2018 23:26

İyi'de bizim yorumlar neden hiç yayınlanmıyor ? Çok merak ediyorum. . . . .

0 1 Cevap Yaz
mehmet kılınç 7 Ağustos 2018 23:24

ES ES bu sene olacak inşallah . . . . .

0 2 Cevap Yaz
Hakan 7 Ağustos 2018 23:07

Es-es 4 büyük takımın ileride yine korkulu rüyası olacak.

0 1 Cevap Yaz
Bahtiyar ölmez 7 Ağustos 2018 20:21

Bu siyasi ler den ve şehrin ileri gelen lerinden birşey olmaz

1 1 Cevap Yaz
M.K 7 Ağustos 2018 18:28

Nebi Hatipoğlu Başkan bu problemi çözer

2 0 Cevap Yaz
Es Es 7 Ağustos 2018 16:23

İçerden aldığım bilgiye göre Halil Başkan lisans işini halletmiş sadece şehri harekete geçırmeye çalışıyor.Umudunuzu diri tutun o sene bu sene

6 6 Cevap Yaz
SİNAN ÖNER 7 Ağustos 2018 11:53

YAZIKLAR OLSUN SİNAN ÖNER E

4 9 Cevap Yaz
Ali 7 Ağustos 2018 11:12

Millete niye umut verdiniz anlamadık

5 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi