Eskişehirspor'da kongreye iki gün kala flaş gelişme!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kongreye iki gün kala flaş gelişme!
A
a

Eskişehirspor kongresine iki gün kala adaylar cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Adaylığını açıklayan Osman Taş, bir önceki genel kurulda aday olan Mustafa Topkaya ile birlikte hareket etme kararı aldığını açıkladı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor kongresine iki gün kala adaylar cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Eskişehirspor başkanlığına adaylığını geçtiğimiz haftalarda duyuran Osman Taş, bir önceki genel kurulda başkan aday olan Mustafa Topkaya ile birlikte hareket etme kararı aldığını açıkladı.
Osman Taş yaptığı yazılı açıklamada Mustafa Topkaya birlikte hareket edeceklerini duyurarak, "Bildiğiniz üzere Eskişehirspor’umuzda kongre kararı alındıktan sonra adaylığımı açıklamıştım. Bu süreçte Eskişehirspor için sürdürülebilir projeler üzerinde çalışmaya başladık. Her ne kadar büyük bir borç yükü ile karşı karşıya olsak da dürüst, disiplinli ve şeffaf bir ekiple bu yükü kaldırabileceğimizi düşündük. Bugüne kadar kulüpte başkanlık ve yöneticilik yapmış tüm arma sevdalılarının emeklerine saygı duyuyoruz. Ama artık bizlerin önünün açılması gerektiğini çok net bir şekilde görüyoruz. Tarihi başarılarla dolu bu kulübün hak ettiği yerlere gelebilmesi için bizler çok inançlıyız. 18 Ocak’ta yapılan kongrede Kaan Ay’ın rakibi olarak seçime giren Mustafa Topkaya ile projelerimiz hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Amaç Eskişehirspor’un daha iyi yerlere gelmesi. Bu nedenle biz Eskişehirspor sevdalıları bir araya gelip konuşabilmeliyiz. Kavgalar, kırgınlıklar bize hiçbir şey kazandırmaz. Birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmeli hep birlikte kulübün geleceğini inşa etmeliyiz. Çünkü bu kulüp hepimizin. Mustafa beyin de ciddi projeleri var. Ben de kendisine projelerimi anlattım. Değerlendirdik. Olumlu karşıladı. Bu nedenle 30 Mayıs Perşembe günü yapılacak kongrede birlikte hareket etme kararı aldık. Benim başkanlığımda oluşturduğumuz listeyle genel kurula gireceğiz. Projelerimizi ve yönetimimizi yarın bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacağız. Süreçte gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkürler" dedi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet KAHRAMAN 29 Mayıs 2019 10:12

Haydi inşallah. Dinazorlar bıraksın artık.

0 0 Cevap Yaz
bilek26 28 Mayıs 2019 18:18

Çok güzel haber işte aklın yolu bir; yeni taze kanlar inşallah hayırlısıyla beraber yönetin.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi