Eskişehirspor'da kongre öncesi sessizlik

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kongre öncesi sessizlik
A
a

Eskişehirspor'da kriti günler... 3 Ocak’ta kongreye gidecek olan Eskişehirspor’da büyük bir sessizlik hakim. Kulislerde birçok ismin liste hazırlığı yaptığı iddia edilse de henüz somut bir adımın atılmaması camiayı oldukça düşündürüyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor 3 Ocak Perşembe günü olağanüstü seçimli genel kurula gidecek. Ancak kongre öncesi hiçbir adayın çıkmaması camiayı oldukça tedirgin ediyor. Mevcut futbolculara ödemenin yapılmaması, ayrıca sezonun ikinci yarısında takımın kamp yapıp yapmayacağı netlik kazanmadı. Siyah Kırmızılı takımın Teknik Direktörü Fuat Çapa’da kongre öncesi takibini sürdürürken herkes gibi o da belirsizlik ortamının bir an önce kalkmasını istiyor.

Adaylık için ismi geçen Aydın Begiter, Sinan Özeçoğlu, Nebi Hatipoğlu, Kaan Ay ve Dündar Ünlü sessizliğini koruyor. Başkan Halil Ünal ise İstanbul’da transfer cezasının ortadan kaldırılması için yoğun mesaisine devam ediyor. Ünal’ın eğer kongrede aday çıkmaması halinde tekrar başkan olabileceği konuşuluyor. Ayrıca Ünal’ın Kaan Ay ve Aydın Begiter’e ‘Başkan olun destek vereyim’ dediği iddia ediliyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
BİLAL 31 Aralık 2018 18:00

Yeni başkan METE YILMAZ hayırlı olsun

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi