Eskişehirspor'da kongre iptal edilirse istifa edecekler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kongre iptal edilirse istifa edecekler!
A
a

Eskişehirspor’da kongre kararının iptali için önemli adımlar atmaya başlayan Osman Taş’ın bu hamlesine karşı yöneticiler Selim Demircioğlu ve Umut Cumalı’dan karşılık geldi. İkili yaptıkları açıklamada istifa edeceklerini açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehir yönetim kurulu 3 Eylül’de kongre kararı alırken başkanlığı bırakmak istemeyen Osman Taş kongre kararının iptali için büyük uğraş veriyor. Bunun ardından yönetici Selim Demircioğlu böyle bir kararın alınması halinde istifa edeceği açıkladı. Demircioğlu, “Alınan kongre kararı yeni bir kararla iptal edilmiş ya da edilir ise imzasını değiştiren üyeler umarım makul bir açıklama yaparlar. Kararın iptali halinde derhal gerekçeli istifamı sunacağım” dedi.

Aynı şekilde yöneticilerden Umut Cumalı da, “Gelinen noktada geri dönüşü olmayan, bana göre çözümü imkansız bir süreç yaşanmaktadır. Kendi adıma zaten sonlandırdığım alt kurul üyeliğimi kanunen de, gerekiyorsa yarın sabah sonlandıracağım. Kendime ve Eskişehir-spor’a olan saygım ve sevgim bunu gerektirir” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Şimşek sessizliğe büründü

Eskişehirspor’da Mali Asbaşkan Mehmet Şimşek, Es Es’te her yaşanan olayda twitter adresinden kamuoyunu bilgilendirirdi. Ancak şu sıralarda Şimşek’ten hiçbir açıklamama gelmemesi camiayı şaşırtıyor. Taraftarlar kulüpte yaşanan olaylar hakkında Mehmet Şimşek’ten bir açıklama beklerken Şimşek’in hiçbir twet atmaması ve açıklama yapmaması dikkat çekiyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zafer 7 Eylül 2019 16:56

Sonunda sopayı elimize aldıracaklar.

0 2 Cevap Yaz
Es 7 Eylül 2019 16:43

Bu zamana kadar böyle rezillik görmedim beee. Camia seni istemiyor.Nasıl bir insan böyle rahat olur.Osman Taş bey illa diafonla seni istemiyoruz diye bağırmamız mı gerekli duymam ve anlaman için. Ben bu durumla karşı karşıya kalmış olsam şahsım adına 1Dk bile duramam başkanlık koltuğunda.

0 3 Cevap Yaz
Es es li 7 Eylül 2019 16:24

Bence insanlar Osman taştan korkuyorlar istifalarini geri aldıklarına göre

0 2 Cevap Yaz
EsEs 7 Eylül 2019 16:08

Başkan Osman Taş çık neden istifa etmiştin şimdi neden döndün, ne yapmak istiyorsun, para mı buldu. hedefin nedir?açıkla...

1 4 Cevap Yaz
Hayatî

Bakin beyler ağzınızdan eses çıkıyor guzel bu tarafı size birsey diyeyim birakin sunu bunu canim eses kimleri adam etti kimleri zengin etti sizler benden daha iyi bilirsiniz bir kere de su eses ime siz menfaatsiz yardim edin kurusuna dokunmayin fotbolcu ve teknik adamin yani hizmetliden baskasi bir kurus almasin eses im inan bir kurus borc kalmaz cok daha ağır konusacamda bu uslup yakismaz bana diye dusunuyorum gelin bir defa bu uygulamayi yapin gorelim bakalim mert adam kimse eskisehir halki gorsun ama kimse bu gune kadar yapmadiklarini gelin siz yapin

0 1
edirne eses 7 Eylül 2019 15:53

artık bu kongre kararının netleşmesi gerekli. çok geç kalıyoruz. puan silmeler ve kulüp lisansı için puan silme kapıdayken beklemenin bir anlamı yok. yönetim için aday varken niye bekleniyor. inat etmenin anlamı yok. bu yönetim artık bırakmalı.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi