Eskişehirspor'da kongre iptal! Resmi sitede yayınlandı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kongre iptal! Resmi sitede yayınlandı...
A
a

Eskişehirspor'da yapılması planlanan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı iptal edildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika gelişmesi: Eskişehirspor'da yapılması planlanan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı iptal edildi.
Siyah-kırmızılı camiada yönetimde yaşanan krizlerden dolayı geçtiğimiz günlerde kongre kararı alınmıştı. Bugün kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 19 Eylül Perşembe günü yapılmasına karar verilen kongrenin iptal edildiği duyuruldu. Eskişehirspor tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
"19.09.2019 Perşembe günü saat 18.00’de yapılmasına karar verilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın iptaline karar verilmiştir."
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bulent 10 Eylül 2019 12:04

YUUH bu imzaları verenlere ESKİSEHİRSPOR tarihinde sizi unutmayacaktır yaptıklarınızdan hala utanmıyormusunuz yazıklar olsun.

0 1 Cevap Yaz
edirne eses 9 Eylül 2019 09:08

yönetim bu işi götüremiyor. bundan sonra hiç götüremez. -3 ve -6 kapıda gözüküyor. inatlaşmaya gerek yok. açın takımın önünü. telefisi zor işler yapmayın.

0 2 Cevap Yaz
Selim 9 Eylül 2019 08:45

Es Es i daha da bitirmeden git Taş Efendi. Senden Es Es e fayda yok anla artık. (Es Es e harcadığım dediğin 4 milyon TL. yi kurtarmak istiyorsun ama Es Es i batırıyorsun)

0 10 Cevap Yaz
EsES 8 Eylül 2019 22:12

Tamam..Mevcut oyuncuları mağdur etmeyin.Kafaları rahat olsun.Eski borçları yapılandırın.Eksi puanlar gelmesin. Transfer ayında gerekli yerlere takviye yapın.Yani transfer tahtasını açın.Şu andaki teknik teknik heyetle aranızda ne varsa tartışmayı bitirin herkes görevini yapsın..takım önce düşmeyecek ama hedefsiz de kalmasın.Tamamsa sorun yok..Hayı sa geleceklere yol açalım sayın başkanım.

4 1 Cevap Yaz
Muharrem 8 Eylül 2019 21:05

Eskişehirsporun bittigi gündür osman taş başkan oldugu günden beri ne vermiş ne yapmis ne faydasi olmus bence kongereye gidilmesi lazimdi cok yakinda cezalar gelmeye baslar takimda kopmalar baslar HAMBURG DAN SLM LAR

0 6 Cevap Yaz
Dik Duruş 8 Eylül 2019 20:51

Diri efendi noldu sustun bu kötü gidislere istafaya cagriyodun hemen ortada yolunda gitmeyen biseyler var ciksana konuşsana taraftar derneğin başkanı bizde bir açıklama istiyoruz taraftar olarak sonunda taraftarı isyan ettiriyosunuz. Artık tribünde bir sen bir Osman kalır arkana geçer tezahürat yaparsınız yapmayın abi böle benim sevdamı yerlere düşürmeyi lütfen rica ederim..

0 3 Cevap Yaz
EsEs 8 Eylül 2019 19:54

Yònetim istifaaaaaaaa!

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi