Eskişehirspor'da kongre ertelenme tehlikesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kongre ertelenme tehlikesi
A
a

13 Haziran’da kongreye gidecek olan Eskişehirspor’da başkan adaylığına devam etmek isteyen Halil Ünal yarın kurmaylarıyla bir araya gelecek. Ünal’ın şehirden destek alma çalışmalarını hızlandıracağı öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Destek bekliyor
Eskişehirspor’da 6 Haziran da yapılması gereken fakat yeterli çoğunluk sağlamadığı için 13 Haziran’a ertelenen Olağanüstü Genel Kurul öncesi, gözler Başkan Halil Ünal’a çevrildi. Ertelenen genel kurul sonrası yaptığı açıklamada, göreve devam etme düşüncesi içinde olduğunu fakat bunun içinde şehrin destek vermesi gerektiğini belirten Ünal, Çarşamba gününe kadar gerekli desteği bulamaması halinde aday olmayacak.

Görüşme yapılacak
Yarın akşam tesislerde yönetim kurulu toplantısı yaparak son durumu değerlendirecek Ünal, yaptığı destek görüşmelerinden çıkan sonuçları yönetim kurulu üyeleri ile paylaşarak, devam edip etmeme yönünde son kararını verecek. Ayrıca Başkan Halil Ünal’ın önümüzdeki günlerde siyasi liderle bir araya gelerek fikir alışveriş yapacak.

Ertelenme tehlikesi var
13 Haziran’da yapılacak olan genel kurulda başkan adayı çıkmaması halinde divan kurulu, kongreyi 20 Haziran’a erteleyecek. Erteleme yetkisi olmayan divan kurulu, son iki genel kurulda olduğu gibi genel kurula bir hafta ara verecek. Alınan bilgilere göre, yönetim oluşmaması halinde Divan kurulu genel kurulu 20 Haziran’a erteleyecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ramazan Gungor. 11 Haziran 2018 20:21

Kaderin elinde oyuncak oldum.Sarkisi Eskisehirsporlularin şarkısı.2 kişinin elinde oyuncak olduk.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi