Eskişehirspor'da Kızıltan ile anlaşma tamam

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Kızıltan ile anlaşma tamam
A
a

Eskişehirspor’da Teknik Direktör Emre Özbayer ile yolların ayrılmasının ardından teknik adam arayışları sürüyordu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da Teknik Direktör Emre Özbayer ile yolların ayrılmasının ardından teknik adam arayışları sürüyordu. Siyah Kırmızılı yönetim dün, Eskişehir’e gelen Özcan Kızıltan ile görüşmelerini sıklaştırdı. Yönetimin Kızıltan ile anlaştığı, işin sadece imzaya kaldığı öğrenildi. Kızıltan’ın lisansı yetişirse Hacettepe maçında takımın başında olacak.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es-esli26 4 Şubat 2023 15:26

Taraftarın sesini kesmek adına mecburiyetten Eskişehir’li teknik direktör getirdiniz; onu da transfer tahtasını açınca gönderip, görev yaptığı son 8 takımda ortalama 2-3 ay çalışmış, tanımadığımız teknik direktörü getirdiniz. Emre hocanın gönderilme sebebini net bir şekilde anlatın, öğrenelim. Yeni hoca bize de 2-3 ay için mi geldi? Cevap bekliyoruz!..

0 1 Cevap Yaz
Es-esli26 4 Şubat 2023 15:17

Taraftarın sesini kesmek adına mecburiyetten Eskişehir’li teknik direktör getirdiniz; onu da transfer tahtasını açınca harcayıp, görev yaptığı son 8 takımda ortalama 2-3 ay çalışmış, tanımadığımız teknik direktörü getirdiniz. Emre hocanın gönderilme sebebini net bir şekilde anlatın, öğrenelim. Yeni hoca bize de 2-3 ay için mi geldi?

0 1 Cevap Yaz
Es-esli26 4 Şubat 2023 14:34

Bu kişi çalıştığı son 8 takımda ortalama 2-3 ay görev yapmış, yönetimin bilgisi var mı acaba? Bu durumun neden kaynaklandığını sorgulayan oldu mu?

0 1 Cevap Yaz
B. T. 3 Şubat 2023 22:00

Aldığımız oyuncu olsun, T. Direktör olsun almadan önce geldiği takımın durumunu da göz önünde bulundurmak gerek, çok oyuncu almakla hepsini aynı anda mı oynatacağız, Gelenlerin hayırlı yararlı olmalarını gönülden dilerim.

0 0 Cevap Yaz
Raykentli 3 Şubat 2023 21:53

Hocasız çıksa bile daha iyi bu hocayla olmaz

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi