Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da kenetlenme zamanı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kenetlenme zamanı
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, Pazar günü oynanacak olan Nevşehir Belediye maçı için yazılı bir açıklama yaptı. Diri herkesin bu maça gelerek takıma destek verilmesini istedi.

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig’in 17’nci haftasında 18 Aralık Pazar günü 14.00’te Nevşehir Belediyesi’ni konuyk edecek olan Eskişehirspor’da camianın gözü bu maçta. ETB Başkanı Murat Diri, maçın önemine değinip taraftarı maça davet etti. Diri yazılı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Şan ve şeref dolu yarım asırdan fazla yaşayan armamız şu dönemlerde Eskişehirspor tarihinin en zorlu, en kötü ve en imkansızlıklar içerisindeki günlerini yaşıyor. Bugünlerin sorumlularını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ancak şu an geriye bakıp olmayana hayıflanacağımız bir dönem değil.
 
BİZİ BUNALTTI BAŞARISIZLIKLAR
Şimdi tarihimizin en zor dönemindeyiz. Tarihimiz boyunca defalarca yenildik ve küme düştük. Fakat bunların hiçbirinde, hiç kimse diyemez ki Es-Es taraftarı da küme düşmüştür. Evet son yıllar tam bir eziyet oldu. Başarısızlıklar bizi bunalttı. Ancak; bu başarısızlıklara haksızlıklara yıllarca biz göğüs germedik mi? Biz başlatmadık mı direnişi? Biz haykırmadık mı dirilişi? Bizler akın etmedik mi sevdamızın peşinden? Yıkabildiler mi hayallerimizi? Mayamız bu hamurumuz bu biz Eskişehirsporluyuz bu kötü günlerde daha sıkı kenetlenip bir çok sıkıntıya göğüs geren yine bizleriz.
 
KÜMEDE KALMAK HAYAL OLUR
Artık önümüzde son bir maç var. Eğer bu maçı kaybedersek sezonun ilk yarısını son sırada bitireceğiz ve küme de kalmamız hayal olacak. Belki de ikinci yarı sahaya bile çıkamayacağız ve Küme düştüğümüz takdirde zaten Eskişehirspor’umuz kapanacak. Bu hafta sonu yenemezsek şimdiden küme düşmüş gibi olacağız ve yıllardır verdiğimiz mücadelede son bulacak.
 
MANTIKLI HAREKET ETMELİYİZ
Tabi ki herkes yoruldu ve bıktı, sitem eden herkesin haklı olduğu noktalar var. Birçok kişiye güvendik göklere çıkardık. İleriyi değil anı yaşayarak yürüdük. Küme düştük “olsun” dedik içerde 5 yedik “başın öne eğilmesin” dedik Finali kaybettik “sağlık olsun” dedik. Ancak bu sefer bu düşüşün çıkışı yok arkadaşlar. Artık duygusal değil mantıklı hareket etmeliyiz. Bu son maç yenilirsek bir daha sahaya bile çıkamayacak duruma geliriz.
 
GELİN BİRLİKTE OLALIM
Ligde kalabilmek adına, umutlarımızı yarına taşımak için, daha bitmeyen bir hikâyemiz olduğu için yine Yan yana omuz omuza olalım. Dosta düşmana gösterelim yıkılmadan dimdik ayakta oluşumuzu. Gelin bu hafta sonu tarihimizin Bu en zor günlerinde takımımıza en büyük desteği gene biz verelim.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 19 Aralık 2022 11:20

basganlik sirasi berberimizin artik ...

0 0 Cevap Yaz
YÜKSEL 17 Aralık 2022 02:20

geç kalınmış bir hareket

0 0 Cevap Yaz
Sıtkı Sıyrılmış 16 Aralık 2022 12:02

Sırf Murat Diri istedi diye maça gelmeyecek onlarca kişi tanıyorum

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi