Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da kayıtlar silinmiş!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kayıtlar silinmiş!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, ComTV Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda Eskişehirspor ile ilgili çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi. İşte Erkan  Koca'nın Eskişehirspor hakkındaki iddiaları.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un amatör kümeye düşmesi ile kulübün durumu hakkında ortaya atılan birçok iddianın ardından seçime gidilmeyeceği ve mevcut yönetimle devam edileceğini açıklayan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, Eskişehirspor'un borçları, mali tablosu ve geçmiş dönemde yapılan işler hakkın açıklamalar yaptı. Erkan Koca 2016 yılı öncesi için ise önemli bir iddiayı ortaya attı.

ŞEHRE BORCUMUZ VAR

 “Camiamız ve kongre üyelerimiz bunun kararını verir. Biz görevden kaçmayız, arkamızı dönüp gitmeyiz. Eskişehirspor’u ortada bırakmayız. Eskişehirspor’u daha iyi koşullarda yönetecek bir aday varsa da onun yanında oluruz. Eskişehirspor’un kapısına kilidi vurdurmayız. Bu görev bize tekrar verilirse düştüğü yerden yerine çıkarmak bizim şehre borcumuz olur. Bizim, bir önceki (Mehmet Şimşek) ve ondan önceki yönetimlerin (Mustafa Akgören) hakkı ödenmez. Biz hep borç kapattık. Bu borçlar Süper Lig’den düşerken ve bir daha çıkmak için yapılmış borçlar.

ESKİŞEHİRSPOR'UN MUHASEBE KAYITLARINI SİLMİŞLER

“Eskişehirspor’da geriye dönük muhasebe kayıtlarını bile silmişler. 2016’dan öncesi yok. Minareyi çalan kılıfını uydurur misali. Kulüp denetlenmiş bağımsız denetim şirketi tarafından. Raporlar bize sunulmadı. Eskişehir Kültür Başkentiyken kulübe verilen paralar var, Alper Potuk, Tarık Çamdal gibi futbolcuların satılması sonrası elde edilen paralar var. Siyasetçilerin vermiş olduğu paralar var. Valilerimizin, iş adamlarımızın katkılar sağladıklarını biliyoruz.”

BİR DAHA İFLAH OLAMADIK

“Nebi Hatipoğlu başkanımız döneminde rahmetli Kemal Unakıtan bakanımızın destekleriyle şu an da kullandığımız tesisimiz inşa edildi.  Şu dönemde de Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu altyapı tesisimizi kazandırıyor. Rahmetli Unakıtan Nebi başkan için büyük bir kazanç. Kemal Unakıtan’ın destekleriyle Eskişehirspor Süper Lige çıktı. Nebi başkan görevi Halil Ünal’a devretti. 8 sezon Süper Lig’de mücadele ettik. Süper Lig’deyken 2013’te başkan değişti. 2015-16’da Süper Lig’den düştük bir daha da iflah olmadık.”

Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hbcan 23 Mayıs 2023 20:22

Vay be, sanırsam o tarihlerde hakkı hiç inkâr edilemez bir isim daha vardı, O ismin zikredilmemesine çok üzüldüm, hâlbuki Eskişehirspor un Vali babasıydı yaptıklarını kimse inkâr edemez...

0 6 Cevap Yaz
eses 23 Mayıs 2023 19:27

paravan olarak kullanıldığınızı yenimi anladınız. Sizi kullananlar sizin safhane eskişehir sevdalısı olduğunuzu biliyorlardı. tatar mustafa, fatih baturaygil ve sizler tiribünden gelen sevdalılardınız. Parası olupta kulübe talip olanları çeşitli bahanelerle neden kulübe sokmadılar onlar kulübe girselerdi yapılan yolsuzlukları açıga çıkartacaklardı. Çok uzakta aramayın etrafınıza bakın.

0 6 Cevap Yaz
ess 23 Mayıs 2023 13:45

aaa, ben bu bilgileri! ilk defa duyuyorum. demek borçlar bu yüzden hmmmmm. o zaman tamam. Eskişehirspor kulübü süper amatöre de düşebilir. başkan çok çalışmış borç ödemiş. kendi cebinden vermiş hep.

2 17 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi