Eskişehirspor'da karar verme zamanı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da karar verme zamanı
A
a

Eskişehirspor'un genç oyuncularından İbrahim Halil Öner, Fıratcan Üzüm ve Bedirhan Altunbaş takımda kalıp kalmayacaklarına karar vermek zorundalar.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek İbrahim Halil Öner, Fıratcan Üzüm ve Bedirhan Altunbaş’la yönetim geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. Yönetim sözleşme uzatma teklifinde bulundu. 3 isim ilk etapta süre istedi. İmza için verilen süre doluyor. Artık karar zamanı…

SÜRE İSTEMİŞLERDİ

Siyah Kırmızılı takımın genç oyuncularından İbrahim Halil Öner, Bedirhan Altunbaş ve Fıratcan Üzüm’ün sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek. Eskişehirspor yönetimi teknik heyetin raporu doğrultusunda 3 isimle sözleşme uzatma konusunda geçtiğimiz günlerde görüşme gerçekleştirmişti. İlk etapta sözleşme uzatmaya yanaşmayan genç oyuncular Eskişehirspor yönetiminden bir hafta süre istedi.

SON GÖRÜŞME OLACAK

Genç oyuncular için verilen bir haftalık süre bu hafta doluyor. İbrahim Halil Öner, Bedirhan Altunbaş ve Fıratcan Üzüm birkaç gün sonra tekrar Eskişehirspor başkanı ve yönetimle bir araya gelerek kararlarını açıklayacak. Eskişehirspor yönetimi geçtiğimiz yıllardaki yapılan hataları tekrarlamamak adına değerine göre ödeme yapmak istiyor. 3 oyuncunun kararı merak içinde bekleniyor. 
Kaynak : 2 Eylül
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 22 Mart 2019 10:46

İnşallah bunlar da Dorukhan gibi, Semih gibi başka kulüple anlaşıp bedavaya getirmeye çalışmaz. Atatürk'ün sözünü burada hatırlayalım. "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim." Bakalım görelim bu arkadaşlar ne kadar Atatürkçü?

1 0 Cevap Yaz
EsEs...EsEs.. 21 Mart 2019 17:19

Sözleşme imzalayın.giderseniz de EsEs'e azıcık maddi katkınız olur.Tabiz yönetim eski hataları yapmazsa.

0 3 Cevap Yaz
bilek26 21 Mart 2019 17:12

gitsinler de görsünler boylarını ne sanıyorlarsa kendilerini.

1 4 Cevap Yaz
Mustafa 21 Mart 2019 16:35

süre istemiş olmaları bile kabul edilemez..gidin de görün hanyayı konyayı..gideceğiniz takımlarda Eskişehirspor daki gibi her maç oynayacağınızı mı zannediyorsunuz kaybolup gideceksiniz..Örnek Hasan Hüseyin Acar..

1 4 Cevap Yaz
Bülent 21 Mart 2019 16:02

hele bi dolaşıp, öğrenip, gelsinler, belki o zaman faydaları dokunur, köstek olmasınlarda! Mehmet Feyzi ve Emre Güral dan faydalı bilgiler alabilirler, bi sorsunlar.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi