Eskişehirspor'da kaosun ayak sesleri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kaosun ayak sesleri
A
a

Eskişehirspor’da Olağanüstü Genel Kurula yalnızca  5 gün kaldı. Belirsizliğin sürdüğü camiada henüz adaylığını resmen açıklayan olmadı. 6 Haziran’da aday çıkmazsa 13 Haziran’a kadar tekrar kaos yaşanacak.

Sütiş Eskişehir
Camiada tedirginlik hakim
6 Haziran Çarşamba 15.00’de Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Eskişehirspor Genel Kurulu’nda yeterli çoğunluk sağlanamazsa 13 Haziran Çarşamba günü aynı yer ve saatte yapılacak. Birkaç ismin adaylık için adı geçse de henüz resmi anlamda adaylığını açıklayan olmadı. Sorunlar yumağı yeni yönetimi beklerken  azalan zaman camiada  tedirginlik yaratıyor.   
 
Henüz resmi açıklama yok
Başkan Halil Ünal’ın resmi olarak görevi bırakacağını deklare etmesinin  ardından, başkan yardımcıları Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz’ın seçim hazırlıklarına başladığı haberleri günlerdir konuşuluyor. Ancak buna rağmen ikiliden adaylık için henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bu da ister istemez taraftarların kafasında soru işareti bırakıyor.
 
Sürpriz liste çıkabilir
Eskişehirspor’un Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’unda herhangi bir başkan  adayının çıkmaması halinde, Eskişehirsporlu taraftarlar tarafından geçtiğimiz yıllarda çıkartılan kırmızı listenin yine ortaya çıkacağı gelen iddialar arasında. Siyah-Kırmızılı kulübün ortada bırakılmasına göz yummayacak olan taraftarların, aday çıkmadığı takdirde  sürpriz bir liste ile seçime gidebileceği söyleniyor.  
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
26Es26 1 Haziran 2018 19:56

Bu takımı yakanlar..Sözde başkanlar ve Büyük denilen takımlarda oynamış hala da taraftarı olan teknik adamlar.Bakın borçlar hangi döneme ait.Ertuğrul Sağlan özellikler Samet Aybaba o kadar çok oyuncu aldırmışlar ki .....alınan oyuncuların çoğu da 2-3 maç oynanmamış.Başkanlarda uyumuş.

0 0 Cevap Yaz
Ali 1 Haziran 2018 15:13

Sinan başkanın veya Mustafa Akgören 'in gelmesi şart.Bunlar kalan lokmalarıda yiyecekler.İş artık Mustafa,Murat Diri ve diğer gurup liderlerinin atacağı adımlara kalıyor.Düşelim yeterki aptal yerine konmadan,elele,Gönül gönüle,u17 ile düşelim.Haydi Mustafa,Murat,Cumali ve diğerleri...

0 2 Cevap Yaz
Çare 1 Haziran 2018 15:12

EsEs'in kurtuluşu ve yeri süper ligdir.Babayiğitler aranıyor.

0 2 Cevap Yaz
Faruk 1 Haziran 2018 12:39

Takımın iskeleti de gitti.Seneye zorlanmadan alt lige.Bu duruma getirenler canınız sağolsun.

0 3 Cevap Yaz
EsEs 1 Haziran 2018 12:36

Hep kaos içinde zaten.

0 3 Cevap Yaz
Kadir 1 Haziran 2018 12:34

Başka kuluplerde aday bolluğu vardır.Bizde para olduğu zaman aday çok olur.Şimdi 6 ay başkanlık yapan kaçıyor.Biz önce yönetici yetiştirelim.Hem de iyi yönetici yetiştirelim.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi