Eskişehirspor'da kadro dağılıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kadro dağılıyor!
A
a

Eskişehirspor’da mevcut kadro dağılmaya devam ediyor. Cemali Sertel ve Metehan’ın ardından takımın en önemli isimlerinden birisi olan Mehmet Feyzi de kulübe veda etti. Diğer oyuncuların ise takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Sözleşmeleri bitmişti
Siyah Kırmızılı ekipte yaprak dökümü devam ediyor. Büyük borç yükü ile baş etmeye çalışan Eskişehirspor’da mevcut kadrodaki futbolcuların elden kaçması kulübü belirsizliğe itiyor. Takımın en önemli isimlerinden Cemali Sertel ve Metehan Demir’in kiralık sözleşmeleri bitmesinin ardından Başakşehir’e geri dönmeleriyle Es Es büyük bir güç kaybetti. Siyah Kırmızılı ekip transfer yasağı nedeniyle bu oyuncuları yeniden kiralayamıyor.

Son giden Feyzi oldu
Eskişehirspor son olarak altyapısından yetişen ve son 2 sezondur takımın vazgeçilmez ismi Mehmet Feyzi kulübe veda etti. Sağ bekte görev yapan Feyzi’nin takımdan ayrılmasıyla Es Es’in gücü biraz daha azaldı. Kasımpaşa’ya transfer olan Mehmet Feyzi, sözleşmesi sona ermesi nedeniyle kulübe para kazandırmadan gitti.

Onlarda gidebilir
Mevcut kadroyu korumaya çalışan Eskişehirspor’un bunu başarması ise oldukça zor duruyor. Önceliklerini transfer olarak belirleyen Mehmet Özcan ve Mevlüt Çelik’in de Eskişehirspor’da durması şu an için imkansız gibi duruyor. Şimdiye kadar sözleşme yenilemeye yanaşmayan Alperen ve Ekrem’in de takımda durup durmayacağı netlik kazanmadı.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 18 Ağustos 2020 16:55

Ben hatayliyim ama eş eş hastasiyim çok üzülüyorum bu duruma geçen sene taraftar elinden geleni yaptı desteği hep verdi.ama bakıyorum bu yonetimde baskanda is yok mutlaka bi çare bulmasi lazim yoksa yazık olacak koca kulübe saygılar hataydan

0 3 Cevap Yaz
Çifteler li 13 Ağustos 2020 12:10

Tatar yonetimi al yanina evinize sizin yapacaginiz iş degil.cebinizde 50 bin lira yok yoneticilik yapmaya kalkiyorsunuz kayyuma gidilsin ne olscaksa olsun.eses imizi daha fazla utibarsizlaştirmayin..nokta..

0 6 Cevap Yaz
ibrahim26 13 Ağustos 2020 01:37

Eskişehirspora kaan ay geldi transfer yasağinı kaldırdık adam elbet ir gun hem sampiyon olcaz hemde transfer yasağını kaldırcaz

1 5 Cevap Yaz
ESESIM 12 Ağustos 2020 19:41

M.feyzi bu takımda süper lig de oynamış,kariyerine eses in süper lig kadrosunda başlamış bir futbolcumun bu formanın,taraftarın ahi üstüne olsun

5 3 Cevap Yaz
bilek26 12 Ağustos 2020 19:30

istife edin yahu istifa edin azıcık Eskişehirsporu düşünüyorsanız ,içinizde azıcık birşey varsa istifa edin çünkü yapamadığınız belli düşürdünüz düşüreceksiniz neyin mücadelesini veriyormuş havalarındasınız siz ya afyon mu içtiniz siz kardeşim bu neyin kafası takım bitti ne duruyonuz orada ne içtiniz siz ya. İSTİFA derhal kongre kararı alınsın seçimli.

0 4 Cevap Yaz
Hasan 12 Ağustos 2020 12:40

EsEs daha elindeki oyuncuyu tutamıyor.Gerçi bu kadro olsa ne olur.Geçen sezon bu oyuncularla küme düştük.Küme düşme kalktı da ne oldu. Aleme rezil olmaya devam edeceğiz.

0 15 Cevap Yaz
can 12 Ağustos 2020 12:04

Bende olsam durmam hep vaad hep vaad.Yine eksilerle başlayan bir hedefi olmayan parada kazandırmayan kulupte kim kalır.Dedik yeniden yapılandıralım yeni takım kuralım.Alt liglerden her sene üst lige çıkalım hedefli takım kuralım.Yoksa bu borç ne ödenir nede takım istediğimiz yere gider

4 12 Cevap Yaz
Esesli 12 Ağustos 2020 11:32

Ya arkadas yapamiyorsaniz istifa edin. Kayyuma kalsin ne olacaksa olsun. Ligte kaldik sevinecegimiz yerde daha cok uzuyorsunuz bizleri. Oyunculara gelince sizde vefanin v si yok sizlere de yaziklar olsun. Bu takim sayesinde tanindiniz ama kendinizi hemen birsey sandiniz.

3 14 Cevap Yaz
selçuk 12 Ağustos 2020 10:51

istifa edin.

0 12 Cevap Yaz
esesli 12 Ağustos 2020 10:27

yanlış anlaşılmasın bu adamlar adam yokluğundan abdurrahman çelebi oldular.. yolları açık olsun.. onlar olsada olmasada malesef düşmenin en büyük adayı biziz. bu sene ligde kaldığımızdan.. gelir kaybımız olmayacak. borçları biraz daha azaltıp sürdürüleblir hale getirebilirsek.. ne mutlu eses simize.

2 8 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 12 Ağustos 2020 10:03

Mehmet feyzi bu takım sana kaptanlık verdi sen kendine sorarmisin ben bu takıma ne verebildim diye acaba ceremesini Eskişehirspor çeksin başka kulüpler gelsin hemen hazıra konsun bu kulüp senden bir kuruş kazanmamış sen elini kolunu sallayarak git hiç bu profesyonelliğe yakışır mı

8 11 Cevap Yaz
Hayirlisi 12 Ağustos 2020 10:02

sözleşmeye yanaşmayanı kadro dışı bırakmaları yeni oyuncuların adaptasyonu açısından çok doğru bir hareket olmuştur.yeni ortaya çıkan takım ancak ikinci yarı hazır hale gelebilir gibi görünüyor.bu yüzden mali yapıdan yada fifa dosyalından hiç puan sildirmemeliyiz.3 puanın bile telafisi sıkıntılı görünüyor.

3 6 Cevap Yaz
Nicola 12 Ağustos 2020 10:01

U15 takımı ile mi oynayacağız sayın başkan? Bir daha küme düşmek istemiyoruz diyorsunuz ama oyuncular bir bir gidiyor.. Transfer yapamıyoruz.. Nasıl olacak bu işler?

0 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi