Eskişehirspor'da Jesse bekleyişi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Jesse bekleyişi
A
a

Eskişehirspor'da transferin en önemli adımlarından biri olan Jesse'nin durumu taraftarı sabaha kadar uyutmadı...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor transfer tahtasını açmasının ardından, neredeyse 2 günden kısa süre içerisinde hem kadrosundaki oyunculara lisans çıkarmak için, hem de mevcut kadroyu güçlendirmek için büyük bir çaba harcadı.
Bu çabanın içerisinde taraftarın en çok merak ettiği isimlerden biri için verilen uğraş da yer alıyordu: Jesse Sekidika. Genç futbolcunun Eskişehirspor forması ile sahaya çıkması tüm taraftarların en büyük dileği.
Akşam saatlerinde Eskişehirspor Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal twitter hesabından "Jesse ah jesse o sene bu sene dedik cumartesi artık söz taraftarda Kaan ay başkanlığında Yeni yönetim gereken i sonuna kadar yapmıştır herkese hayırlı olsun @Eskisehirspor" ve "Jesse bu ligin en çok konuşulanı olacak bütün taraftarımıza hayırlı olsun birazdan lisansı düşer" açıklamalarıyla Jesse krizinin çözüldüğünü duyurdu ancak TFF'nin sitesinde futbolcu ile ilgili bilgi bulunmaması herkesi büyük sıkıntıya soktu. Eskişehirspor'un TFF'deki kadrosunda görünmeyen 22 yaşındaki Nijeryalı futbolcunun kırmızı siyahlı formayı giyemeyeceği düşünülmeye başlandı. Kulüpten de bu durumla ilgili açıklama öğle saatlerine kadar yapılmadı.

Bizlik iş tamam, gerisini rakip takımlar düşünsün
En sonunda yine Eskişehirspor Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal twitter'dan attığı mesajla taraftarın yüreğine su serpti:
"Jesse için bizim federasyon işleri tamam ,sırbıstan federasyonundan evrak gelecek sıkıntı yok bundan sonra  bizlik iş tamam gerisi ni rakip takımlar düşünsün @Eskisehirspor"
Bu açıklama ile Eskişehirspor taraftarı rahat bir nefes aldı, şimdi herkes yarın oynanacak olan Gençlerbirliği maçına konsantre oluyor...


 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Gol 2 Şubat 2019 20:34

Artık lifden kalırız ama büyük işler olmaz

0 0 Cevap Yaz
Es2635 2 Şubat 2019 00:43

Tarftarı en çok merak ettiği konu.Çözüldü denildi.Yok çözülmedi denildi.Lisansı çıktı mı çıkmatı mı.

0 0 Cevap Yaz
serdar 1 Şubat 2019 18:55

Yemin ederim bir jessi bierde kaleci için akşam hiç uyumadım

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi