Eskişehirspor'da İzzet Erdoğan bombaladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da İzzet Erdoğan bombaladı!
A
a

Eskişehirspor'da Altınordu maçından sonra taraftarların tepkisi dinmezken İzzet Erdoğan, konuyla ilgili ilk kez sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, Altınordu maçından sonra ilk kez açıklamalarda bulundu. İzzet Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sitemkar ve sert ifadeleriyle dikkat çekti. İzzet Erdoğan Altınordu maçında yaşanan olayları kastederek “Süper ligden düşerken alınan saha kapama cezası kime kar sağladı?” Diye sordu.

Erdoğan bir diğer paylaşımında “Yönetimimiz ciddi çaba sarf ediyor, futbol anlamında sıkınlı bir süreç, Lig daha çok su kaldırır, matematik ne derse hedefimiz o olur, ETİ ile imza aşamasına gelince açıklanır’ yazılı bir fotoğraf paylaşarak, “Bu söylemlerin hangisi yanlış” dedi.

İzzet Erdoğan'ın bu açıklamalarına karşılık taraftarlardan onlarca cevap geldi. 

Eskişehirspor’un Altınordu ile oynadığı maçta olayların yaşandığı sırada Sportif Direktör İzzet Erdoğan’ın tribünlerin önüne giderek sakinleştirmesine taraftarlar sosyal medyada “Bizi değil oyuncuları uyarsın” gibileri tepkilere maruz kalmıştı.

Kaynak: Anadolu Gazetesi
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Abhaz Dorukhan 17 Mart 2018 23:39

Zırvalamaları bitmiyor bu İzzet in de yeter artık. Biz can dersindeyiz. Seyirci ne yapsın daha ya...

0 0 Cevap Yaz
Varol Ümit ULUDAĞ 15 Mart 2018 14:28

Şu anda gerek yönetim gerek İzzet ERDOĞAN kardeşimiz özveri ve samimiyetle çaba sarfediyorlar. Futbolcu kardeşlerimizin çoğu da öyle. Başta Hürriyet, Ofedeu, Kaan, her iki Semih ve diğerleri sıkıntı biraz Menzenga'ya tanınan fazla şans. Taraftar umutsuzluğa kapılıp patlama noktasına geldiğinden yaşananlar oldu. Ama taraftar da daha da sabırlı olmalı, maddi manevi zor süreçten geçiyoruz. Takımın puan ve para kaybına tahammülü de yok lüksü de. Bunca imkansızlığın yanında bir de federasyondan gelecek cezalar bizi daha da zora sokar. Akıllı olmak aklı selim davranmak lazım başka ES ES yok. Erkan böyle gönderilmemeli tabiri caizse kulağı çekilip takımda bırakılmalıydı Menzenga'dan da kötü oynatacak değildi diye düşünüyorum acizane. Bence Menzenga biraz dinlendirilmeli taraftarın kızgınlığı yatıştırılmalı onun yerine başarıya aç gençlerimiz değerlendirilmeli. Yücel hocamın oyuncu değişikliği için niye 90. dak. beklediği de anlaşılmadı sanki galibiz dak. 90 iki oyuncu değişikliği. Sabır taşt

1 0 Cevap Yaz
Erdal 15 Mart 2018 06:15

Dune kadar cok iyiydi kotu sonuc olunca kotu adam Ayiptir vede gunahtir.

0 3 Cevap Yaz
ismail 14 Mart 2018 21:14

Es es es ki ki ki sabır sabır sabır es es büyük takım izzet kardeşimiz ve başkanımız ne zorluklarla mücadele ediyor ikisinden allah razı olsun zafer yakındır muradına erecegiz Allah devletimize Askerimize polisimize jandarmamiza güç versin her şey yoluna girer birlikte sabır edeceğiz

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi