Eskişehirspor'da İzzet Erdoğan, bombaları peş peşe patlattı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da İzzet Erdoğan, bombaları peş peşe patlattı!
A
a

Eskişehirspor'da Sportif Direktör İzzet Erdoğan, sosyal medya hesabından müthiş haberler verdi. İzzet Erdoğan, puan silme tehlikesinin ortadan kaldırıldığını ve oyuncuların alacaklarında hiçbir sıkıntı olmadığını duyurdu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

ERDOĞAN’DAN GÜZEL HABERLER 

Yaklaşık bir aydır kulübün kapısına dayanan FİFA ve TFF dosyaları ile ilgili, camianın içini rahatlatan haber Eskişehirspor Sportif direktörü İzzet Erdoğan’dan geldi. 

SORUNLAR BİR BİR ÇÖZÜLDÜ 

FİFA’da bulunan Bienvenu, Sissoko, Defederico, ve Kulach dosyalarının yapılandırıldığını ve sadece Toko dosyasının kaldığı bilgisini veren Erdoğan, TFF’ye başvuran 18 futbolcudan 15’sinin ödemesinin yapıldığını, Gökhan Siverek ve Hürriyet için de hiçbir sorunun olmadığını, 10 Ocak tarihinde de Dorukhan Toköz’ün ödemesini yaparak, futbolcuların ilk yarı alacaklarını kapatacaklarını söyledi. 

MERAK ETMEYİN 

Sosyal medya hesabından arka arkaya attığı mesajlarla camianın içini rahatlatan Erdoğan, “Kimse merak etmesin, taraftarlarımız rahat olsun. Ligin ikinci yarısına tam kadro sorunsuz bir şekilde hazırlanıyoruz. Kulübümüzü bekleyen 30 puan silme dosyalarının 4’ünü protokole bağladık ve kalan bir dosya içinde çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

15 FUTBOLCUYA ÖDEME YAPILDI 

Erdoğan’ın yaptığı açıklamalara göre, alacakları ödenmediği gerekçesi ile serbest kalmak için TFF’ye başvuran futbolcular Ofoedu, Bruno, Hasan Ayaroğlu, Semih Şentürk, Aykut Akgün, Bilal Aziz Özer, Felix, Akaminko, Kayacan, Hasan Hüseyin Acar, Kaan Kanak, Uğur İnceman, Serdar Yacızı, Enescan Akgün ve Erkan Zengin’in alacakları ödenerek bu isimler takımda kaldı. 

SON ÖDEME DORUKHAN’A 

Sportif direktör İzzet Erdoğan’ın sosyal medya hesabından duyurduğu son mesajda ise, “Şu saat itibari ile kulübümüz futbolcularının federasyon başvuruları sonucu ödemeler ödenmiş olup, takım kadromuz aynen lige hazırdır. Kalan 2 futbolcumuzda günleri geldiğinde ödenecektir” dedi. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Erdoğan, bu iki oyuncunun Hürriyet ve Dorukhan Toköz olduğu belirterek, sorun çıkartmadan ödeme bekleyen genç file bekçisi Gökhan Siverek’in de ödeme bekleyen futbolcular arasında olduğunu söyledi. 

TOKO DA TAMAM! 
İzzet Erdoğan asıl bombayı ise akşam saatlerine sakladı. Erdoğan, FİFA’da bulunan dosyalardan tek kalan Toko ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu, “Allah’ın izni ile puan silme riskimiz bitmiştir” dedi. İzzet Erdoğan, Toko dosyasında emeği geçen Erdal Bey, Başkan Halil Ünal ve yönetime teşekkür ederek “Dosyalar bitti puan silme riski bittiyse artık top taraftarda. Her eve iki forma kampanyası başlasın artık” dedi. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Turan Şenyazar/KASTAMONU 6 Ocak 2018 19:12

Eskişehir li değilim ama hocamın hatırına iki forma da bana gönderin..

1 2 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 6 Ocak 2018 18:04

Aferim eğer doğruysa

2 3 Cevap Yaz
Ömer Es Es 6 Ocak 2018 13:15

Ben Çarşamba günü EsEs erlerden 2 tane yeni sezon forması alarak kampanyaya destek verdim. Hayırlı olsun, sizde alın destek verin. Formalar tayvan malı süper.

1 7 Cevap Yaz
Murathan Bektaş 6 Ocak 2018 13:04

Bende transfer yasağı da kalktı sandım ama yine de puan silme riskinden de kurtulmamiz büyük olay. Yönetime teşekkürler..

2 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi