Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da ipleri koparan şok iddia!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da ipleri koparan şok iddia!
A
a

Eskişehirspor’dan ayrılan Fuat Çapa, 9 Eylül’de yaptığı basın toplantısında “Altyapıda forma giyen oyuncuların velileri para karşılığında çocuklarını A takıma çıkarmaya çalışıyorlar. Ben buna karşı geldim, yönetimle kötü oldum” sözleri yankı uyandırmıştı. Bu açıklamaların ardından gündeme skandal bir iddia ortaya atıldı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor’dan ayrılan Fuat Çapa, 9 Eylül’de yaptığı basın toplantısında “Altyapıda forma giyen oyuncuların velileri para karşılığında çocuklarını A takıma çıkarmaya çalışıyorlar. Ben buna karşı geldim, yönetimle kötü oldum” sözleri yankı uyandırmıştı.
Bu açıklamaların ardından gündeme skandal bir iddia ortaya atıldı. Altyapıda forma giyen Cezmi Acet’in babasının Başkan Osman Taş’a para verdiği, bu parayla Emre Güral ve Toko’nun paralarının ödendiği iddia edildi. Taş ve yönetimin Çapa ile arasının bu konu yüzünden bozulduğu ileri sürülüyor.

9 Eylül’de açıklamıştı
9 Eylül tarihinde Fuat Çapa yaptığı basın toplantısında, “Bazı yönetici arkadaşlar ile ters düşüyorum. Bunu da açıklayayım. Kulübün maddi sıkıntılarından faydalanmak isteyen altyapıda oynamış oyuncu velileri var. Bunlar yöneticilere kulübe maddi katkıda bulunmak istediklerini söylüyor bunu için bir şartları var,  çocuklarının A takım kadrosuna alınmaları. Bunlar içinde yöneticilerimiz bana rapor getiriyor. Kabul etmediğim zaman da ben kendileri ile kötü oluyorum” açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bomba gibi düştü
Bu açıklamaların ardından skandal bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Altyapıda forma giyen Cezmi Acet’in babası, yönetime maddi kaynak verebileceğini ancak bunun karşılığında oğlunun a takıma alınmasını istediği iddia edildi. Hatta altyapıdan sorumlu asbaşkan Ali Kunter’in Eskişehirspor yönetim kuruluna Cezmi Acet’in profesyonel takımla antrenmana çıkması yönünde bir dilekçe yazdığı iddia ediliyor.

Emre ve Toko’ya ödendi iddiası
Oyuncunun babası Lütfü Acet’in oğlunun A takıma alınması için 425 bin liralık bir miktarı Osman Taş’a verdiği kulislerde konuşulurken, bu parayla da Emre Güral ile Toko’nun parasının ödendiği iddia edildi. Osman Taş yönetimi ile Fuat Çapa arasında iplerin kopmasındaki bir diğer nedenin bu olduğu ileri sürülüyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet ÇITAK 18 Eylül 2019 08:28

Fuat hocam biz taraftarlar sizi hep saygı ve sevgiyle anacağız.Daha çok şeyler biliyorsunuz iyi biliyoruz.İnsanlar kötülükleri hiç unutmaz ama iyilikleri işine geldiğinde hatırlar.Eskişehir geçen yıl neler geçirdi.Bu süreçte ne kadar faydalı işler yaptınız ve kümede kaldık. Allah iyilik bilenlerden eylesin inşallah. Selam ve saygılarımla.

0 0 Cevap Yaz
P şalı 14 Eylül 2019 00:05

Ahbe kardeşim biz neler gördük benim çocugu eskişehirin sıkat hocaları begenip 12yaşında eskişehire bıraktım ve hakkıyla kaldı Eses için ter döktü Dişarıdan gelen çocukların velilerini duyarsız gördüm ben kendi adıma kanllı kavakta her gittigimde çok tamizlik yaptım Eskişehirde arabamda kaldım ve birgece Çetin hoca çocuklardan biri hasta olmuş dedi ve hemem hastaneye kaldırdım ve çetin hocada geldi çocukla ilgilendi sonra çocukların karınlarını doyurdu beni ve hasta çocugu evine davetetti o gün tanıştık ALLAH razı olsun Karekterli hocalar ve dürüst yöneticiler lazım Benim çocuk ve 4 arkadaşı yemek yediler diye 5 çocugun hakını yediler benim bildiklerim anlatsam kitap olur bir gün gelir konuşuruz İNŞAALLAH Esesli taraftarlara ve karekterli insanlara selamlar saygılar

0 2 Cevap Yaz
Es es 13 Eylül 2019 22:06

Oğlunu futbolcu yapmak isteyen yönetime giriyor bu işin rezilliği çıktı artık eskisehirsporun düştüğü son durum bu yazıklar olsun cebinde biraz parası olan yönetimde görev alıyor bu seyircide kendini parçalıyor yazık bu seyirciye yazık eskişehir halkına yazık ağlanacak halimize gülüyoruz son durum bu

0 4 Cevap Yaz
Nadir altınbaşak 13 Eylül 2019 19:53

İstifa etmediğiniz sürece, rezillikleriniz gün be gün ortaya çıkacak

0 5 Cevap Yaz
bilek26 13 Eylül 2019 18:55

gazetelere insanlara iftira atmayın yalan haber yapmayın bedeli olur diyen yönetici cevaplasın bunu üstelik bu konu onu da ilgilendiriyor.

0 4 Cevap Yaz
furemen 13 Eylül 2019 16:29

Rezillik paçadan akıyor artık

0 7 Cevap Yaz
Atila menderes gümüş 13 Eylül 2019 14:44

Fuat hoca haklı olabilir benim oğlum iki sefer alt yapı seçmelerini kazandı ama ali cengiz oyunuyla oğlumu ekarte ettiler şimdi bunları duyunca acaba bizden de birşey mi beklediler diye düşünmüyor değilim eskişehir sporun son yıllarda alt yapısına eğilmemesinin neticesi bunlar benim oğlum gibi cevherleri ellerinin tersiyle itiyorlar çocuklarımız heder oluyor ondan sonra tv lere çıkıp ahkam kesiyorlar ama şunuda unutmasınlar alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

0 6 Cevap Yaz
13 Eylül 2019 12:21

Ayni Lutfu Acet hoca ile Osmani bulusturan kisi en son. Lutfu Acet Baskan olsun evlerimiz nese ile dolsun.

3 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi