Eskişehirspor'da imzalar sürecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da imzalar sürecek
A
a

Eskişehirspor’da gözler iç transfere çevrilmiş durumda. Tüm oyuncularına yeni bir teklif veren yönetim, önümüzdeki hafta imzaların artacağını belirtti. Bazı futbolcular ise düşünmek için süre istedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

İç transferde harekat
Önümüzdeki sezon 2. Lig’de mücadele etmesine kesin gözüyle bakılan Eskişehirspor’da, yönetim iç transferde mesaisini sürdürüyor. Kadroyu muhafaza etmek isteyen Siyah Kırmızılı yönetim tüm futbolcularla görüşmelere başlamış ve tekliflerini sunmuştu. Yönetim ilk olarak kaleci Ebrar Yiğit Aydın’a imza attırdı. Eskişehirspor Başkanvekili Fatih Sezer imzaların önümüzdeki günlerde artacağını söyledi. 

Olumlu ilerliyor
Görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Sezer, “Biz kadromuzu muhafaza etmek için seferber olmuş durumdayız. İlk imzamızı Ebrar’la gerçekleştirdik. Çok mutlu olduk. İmzalar devam edecek, görüşmeler çok olumlu ilerliyor. Futbolcuların hepsi Eskişehirspor’da kalmak istiyor. Ancak düşünmek isteyenlerde var. Bu oyunculara saygı duyuyoruz. İlerleyen günlerde imzalar çoğalacak” dedi. 

Moralimiz çok yerinde
Ayrıca lig hazırlıkları hakkında da açıklama yapan Sezer, “Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Kalan haftalarda en iyi mücadelemizi sergileyip ligi iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Hazırlıklarımız çok iyi geçiyor, moralimiz iyi en önemlisi sağlığımız iyi. Tedbirlerimizi üst düzeydi tutuyoruz. Futbolcularla sürekli konuşuyoruz. Bu süreci en sağlıklı şekilde atlatacağımıza inanıyoruz” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yazık k i ne yazık 5 Haziran 2020 09:16

Bay başkan Tabiki moraliniz yerinde olur. Takımı dusurdunuz. Esese abin Hoscandan sonra en büyük kotulugu yaptınız. Hala elindeki birkaç topcuyu kulübün geleceği için tutmaya değilde satmaya calisiyorusuniz. Sorarım size ? Amacınız nedir kulubu yasatmakmi yoksa amatöre kadar dusurmek mi? Transfer tahtan kapalı hiç transfer yapamıyorsun. Elinde bir kaç iyi topcu var tutmak yerine satmayı planliyorsun. Yonettigin takım alalade bir takım veya amatör bir takım değil? Koskoca EsEs hala bunu idrak edemediniz. Elindeki topcularida gönder seneye kiminle oynayacaksın. Haa kaleye tulunu, defansa hocani sen ve yonetim kurulunda tamamlar çıkar oynarsanız ozaman başka ..... Genç oyuncular var diyorsun. Bu sene gördük adamlara Pirana dedin. Ne hikmetse lepidese dönüştü. Tecrübesiz oyuncularla olmaz bay başkan. at gozlukleriyle toz pembe bakmayı bırakın. Amacınız topculari satip alinacak paralarla geçmiş yönetimlerin alacaklarını veyabsizlerin alacaklarinizi kurtarmaksa ozaman başka ....

1 4 Cevap Yaz
vatandaş 4 Haziran 2020 15:58

Konudan bağımsız: MEZARLIKTAKİ İKİNCİ KAPIYI AÇIN. aslında tamamen bağımsız değil.

13 0 Cevap Yaz
SELÇUK 4 Haziran 2020 14:22

OSMAN TAŞ NEDEN GİTTİ? OSMAN TAŞ BAŞKANDAN NE FARKINIZ VAR Kİ? NİYE YÖNETİME GELDİNİZ? OSMAN BAŞKAN DA ZATEN TAKIMI KÜME DÜŞÜRECEKTİ. SİZ NİYE ZAHMET ETTİNİZ.

1 5 Cevap Yaz
Sıtkı Sıyrılmış 4 Haziran 2020 10:28

Yazacak daha o kadar çok şey var ki ama editör yayımlamıyor, eğer bu takım kayyuma giderse birçok yönetici evinden dışarı çıkamaz hale gelir....!!!!!!

1 25 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi