Eskişehirspor'da imza yetkisi o iki isimde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da imza yetkisi o iki isimde!
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri 13 Ekim’de yapılan kongrenin usülsüz olduğu gerekçesiyle bugün mahkemeye başvuracaklarını bir kez daha yeniledi. Diri ayrıca yaptığı açıklamada, “Eski yönetimde 4 kişide imza yetkisi vardı. Bugün imza yetkisi sadece iki kişide var. Biri Osman Taş’ta diğeri ise yeğeninde” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor için tek adamlık söz konusu
Murat Diri, ESGROUP’a yaptığı açıklamada “Eskişehirspor’un geleceğini ilgilendiren önemli kararlarda, artık çoğunluk değil, tek adamlık söz konusu. İmza yetkisi başkan ve yeğenin elinde. Bana karışma, mahkemeye gitme diyorlar. Genel kurulda kimse çıkmadığı için, bu yönetim göreve geldi. Göz göre göre kulübün ve camianın yok olmasına izin veremem” dedi.

Zarar veriliyor
Sıradan bir listenin göreve geldiğini söyleyen Diri, “13 Ekim’de yapılan genel kurulda, başka liste çıkmadığı için hazırlanan sıradan bir liste göreve geldi. Osman Taş başkanlığındaki listede yer alan birçok isim hazirun listesinde yer almıyor. Bu konuda divan kurulunu uyarmamıza rağmen, divan hiçbir müdahalede bulunmadı. Sağlıklı bir yönetim oluşmadığı yönünde uyardık. Böyle bir yönetimin kulübe zarar vereceğini dile getirdik” ifadelerine verdi. 

Haklı durumdayız
Haklı olduklarını söyleyen Diri, “Eski yönetimde 4 kişide imza yetkisi vardı. Alınacak kararlarda 2 imza şartı vardı. Bugün imza yetkisi sadece 2 kişide var. Biri Başkan Osman Taş, diğeri ise Mali Asbaşkanlık görevi verilen Osman Taş’ın yeğeni. Buda gösteriyor ki, Eskişehirspor ile ilgili alınacak hayati değerdeki kararlar ve anlaşmalarda tüm yetki bu ikilide olacak” şeklinde konuştu. 

Mahkemeye gideceğiz
Diri son olarak, “Bizleri endişelendiren durum bu. Bizim kimseyle sorunumuz yok. Yönetime gelen kişileri de eleştirmiyoruz. Fakat kulüp battıkça batıyor. Bu duruma sessiz kalamayız. Gerekli hazırlıkları yaptık. Avukatlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Pazartesi günü öğleden sonra genel kurulun iptali için mahkemeye gerekli başvuruyu yapacağız” dedi. 


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Osman 22 Ekim 2019 10:34

dört dönüm bostan yan gel Osman..

0 0 Cevap Yaz
Emirdagli 21 Ekim 2019 19:42

Berber is basında.menfaatler çalıştı ellaham.

2 3 Cevap Yaz
Fatih 21 Ekim 2019 14:23

Paran varken iyiydin osmaaaan paran yoksa hicsin iki dakkada satarlar seni . Ama konuya şöyle bakmak lazım üzerinde haddinden fazla ahım varmış..

2 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi