Eskişehirspor'da hedef transfer yasağını kaldırıp...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da hedef transfer yasağını kaldırıp...
A
a

Eskişehirspor 'da yönetim ara transfer döneminde yasağı kaldırıp sezonun ikinci yarısında kümede kalma mücadelesini sürdürmek için tüm ihtimalleri düşünüyor. Mustafa Akgören ve kurmayları 2. Lig’e düşme ihtimaline göre de transfer politikası izleyecek.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Sezonun ilk yarısını son sırada tamamlayan Eskişehirspor’da gözler yönetime çevrilmiş durumda. Transfer yasağını ortadan kaldırmak için büyük bir uğraş veren yönetimin bu konuda olumlu işlere imza attığı iddia ediliyor. Alacaklı futbolcularla ilgili görüşmelerini olumlu şekilde yürüten yönetim, 2 buçuk milyon euro’yu bulduğu takdirde transferi resmen açmış olacak.

2. Lig de düşünülecek
Eskişehirspor yönetimi transferi yasağını ortadan kaldırırsa, transfer politikasında geleceğe yönelik hamleler yapacak. Yönetim öncelikle 1. Lig’de kalınması için tecrübeli futbolcuları kadrosuna katacak. Ancak ligin son sırasında yer alınması ve 3 puanın olması nedeniyle ligde kalması çok zor olan Eskişehirspor’da, yönetim her türlü olumsuzlukları da göz önünde bulunduracak. Yönetim, 2. Lig’e düşme ihtimalini de göz önünde bulundurarak transferleri bu şekilde yapacak. 

Kaderi projeler belirleyecek
Eskişehirspor yönetimi; transferin açılması, mevcut kadronun alacaklarının ödenmesi ve yola devam edip etmeme konusunda, tüm beklentilerini kamuoyundan sakladığı iki projeye bağlamış durumda. İki projeden 10 milyon TL gibi önemli bir gelir bekleyen yönetim, ilk etapta FIFA’da kesinleşmiş 9 dosyanın yapılandırılmasını yapacak. Daha sonra yönetim alacaklı olan yerli futbolcular ve antrenörlerden imza almak için uğraş verecek. Camia, Eskişehirspor yönetiminin bunu başarıp başaramayacağını merakla bekliyor.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
BÜLENT 9 Ocak 2021 13:06

Eskişehirspor 1965 den beri bu kadar rezil bir duruma düşmemişti,hakemlerin bile alay konusu olduk, demekki bu takıma önce yönetici lazım,kaç aydır transferi açmak için bir şey yapamayan yönetim,bıçak kemiğe dayanınca harekete geçmeye kalktı,daha önce nerelerdeydiniz,bu işin bu futbolcularla olmayacağı size defalarca söylendi yok Aplanımız yok B projemiz,hani nerde planınız projeniz,kocaman bir sıfır, Kardeşim düşünce bu borçları nasıl ödeyeceksiniz?, YAZIK.

0 8 Cevap Yaz
Burak 2626 9 Ocak 2021 10:55

Başkan parayı kurtarmak derdinde. Başkan parayı marayı kurtaramazsın. Insanlar seni birazda cebinden para koy diye getirdi.

0 6 Cevap Yaz
Komik adam 8 Ocak 2021 23:24

Başkan Akgören ve kurmaylarının kamuoyundan sakladığı 10 milyonluk 2 proje... sesli güldüm😁😁

1 7 Cevap Yaz
Başkan 8 Ocak 2021 13:08

Başkan birşeyler söyleyeceğim de dilim varmıyo ya siz bu insanları aptalmı sanıyorsunuz yok transferi acacakmışsınız bu kadar pişkinlik olurmu takım düştü düştü çekin gidin. Yok paramızı kurtarmadan bir yere gitmeyiz diyorsanız bir şey demem para sizin yada gazete sizin adınıza goy goy yapıyo

0 17 Cevap Yaz
Burak21 8 Ocak 2021 11:17

Eskişehirspor un hakkı bu futbolla böyle yönetimle amatör kümedir.

0 10 Cevap Yaz
Eses26 8 Ocak 2021 09:38

Mevcut futbolculara 4 aydır maaş ödemesi yok transferi açsan ne olcak biz küme düştük başkan ve yönetim gücü belli bizi bu hallere düşürenlerin iki yakası bir araya gelmesin

1 10 Cevap Yaz
bilek26 8 Ocak 2021 09:09

Ne projesi gizli olduğu için açığa çıkamayan muhteşem bir pro -je mi? O kadar pro bir J ki herkesten gizleniyor aman bu teknolojiyi kimse çalmasın patentini kaptırmayın sakın ha. Yahu yoğsam bu pro- J yi kaptırdılar patentini başkası aldı da ondan mı bir türlü açıklayamıyorlar kaptırdık dememek için mi yoksam bi tanıdıklarına gaptırdulardaaaa geri mi rica minnet dileniyorlar yahu kanka yapma ver şunu geri deyu uğraşıp bu arağğğdaa milleti bekletiyorlar. Yoğsam çoook pro bir J var yani de işte bi ortaya çıkaramadular. Yerse. Yedi mi taraftar hiç sanmıyorum alıştık artık 1 yıldır pro-j lerin laflarından hem de ne olduğu söylenmeyecek kadar gizli! Büyük ihtimal 30 maç galibiyet alamayan ultra başarısız yönetimin taraftarın gazını alma uyutma pro-j si ki bir türlü açığa çıkamıyor çoooooook gizliii. Bu gizli pro-J den çok ben esas bu yönetimin yada bunların güvendiklerinin gizli niyetinden çekiniyorum çünkü her şeyleri gizli niyetleri niye gizli olmasın ki.

1 10 Cevap Yaz
selçuk 8 Ocak 2021 08:17

Haberde " 2. Lig’e düşme ihtimalini..." şeklinde bir ibare var. siz hala küme düşmediğimizi mi sanıyorusunuz. Eskişehirspor A.Ş. olmalıyız. Bu sayede belediyelerden önemli kaynak elde edebiliriz. Mevcut durumda dernek statüsünde olduğumuz için belediyeler kaynak aktaramamaktadırlar.

0 9 Cevap Yaz
Ahmet Yılmaz 8 Ocak 2021 04:43

Acı gerçeği yönetim ufaktan ufaktan sızdırmaya başladı, fakat ağzındaki baklayı tam çıkarmadı, Mustafacım es esin oksijeninin bittiğini 2.yarıya takımın çıkamayağını bir türlü söyleyemiyor, söyleme işini ya fifa yada tff yapsın diyor, ipucu veriyor sadece, 2.lig kırmızı gruba hazırız diyor, vah mustafam vah, ama halil abisi apartta bekliyor kulübü kayyuma bırakmıyorlar, bırakamazlarda.

1 9 Cevap Yaz
Burhan 8 Ocak 2021 00:32

Isim hakkı satılığa çıksın Bi amatör klüp alsın böylece yeni takıma da gerek kalmaz

2 5 Cevap Yaz
pompeo

Isim hakki zaten Osmanin elinde ... kulübün elinde sadece arma var ....

0 0
Mui 7 Ocak 2021 23:34

Herkez merak etsin ama yardimci olmazin

7 0 Cevap Yaz
Muttalipli 7 Ocak 2021 23:12

Benim de 5 tane 50 milyonluk projem var, beni de basgan yapin, kendimi tatmin edeyim. Hemide gercekten hesap soracam eski yonetimlerden, sov yapmak icin soylemiyorum.

0 10 Cevap Yaz
messinin eniştesi

aday ol yapalım

0 3
Ayder 7 Ocak 2021 23:03

Projeye bak ! Kumede kalmak icin transfer yasagini kaldiracagiz ama kume dusebilecegimizi de dusunmeliyiz ! Kendinizle celisiyorsunuz, hesap sorulabildiniz mi gecmis yonetimlerden ! Sizlerde onlar gibi ucuz sova kaciyorsunuz daha fazla futbolcu borcu yaratacaksiniz sizden sonraki yonetime, ne farkiniz var onlardan ? Lutfen transferi acmayin mevcut kadroyu koruyun yeter, becerebilirseniz tabii ! Halil i Mesut u aratmiyorsunuz ucuz siyasetinizle.

0 10 Cevap Yaz
mahallenin delisi 7 Ocak 2021 22:55

Taraftari kandirmak, Eskisehirsporumuzu kendi oyuncaklari yapmak icin her turlu manevrayi yapiyorlar. Bir hususu kabul edelim, biz hali hazirda kume dustuk. Mevcut kadroyu finanse edemiyorsunuz, ne kumede kalmasindan bahsediyorsunuz ! Birakin ucuz siyaseti ! mevcut kadroyu koruyup altyapidan takviye yapmaya bakin ki seneye alt ligden de dusmeyelim. Keske alacaklarinizin pazarligini yapmak yerine Sinan Ozecoglu na gereken destegi verseydiniz. O ve ekibin mali gucu ve tecrubesi sizden daha fazla. Ama tabii kostek olacaksin ki, bizden baska talip yok ! bize mahkumsunuz ! edebiyati yapabileceksiniz. Birakin kayyumsa kayyum hic olmazsa belki eski baskanlardan hesap sorulur, hani sizin yonetiminde oldugunuz sahislar varya onlar. Mesut Halil i denetlemis, Sinan hepsini denetlemis ! diyerek ucuz siyaset le olmuyor, SEN KIMI DENETLEDIN KIMDEN HESAP SORDUN ? Soramazsin sende oradaydin Baskan ! Kendine de baskan dedirttin ya, tatmin olmussundur artik, birak Esesin gelecegi ile oynamayi, lutfen !

0 12 Cevap Yaz
euro 7 Ocak 2021 22:50

Bu kadar lafın içinde esas olan 2.5 milyon euro onu istiyorlar çevreden takımın içini boşaltmışlar düşmüş hala masal anlatıyorlar tabi bu millet yıllarca yardım yapmış maymun gözünü açtı yönetim kendini oyalasın 2.lig 3. lig babalarının malı

0 12 Cevap Yaz
furemen 7 Ocak 2021 20:51

Konu anlaşıldı.Demekki ikinci lig için hazırlık yapılacak.Açıkça söyleyin millet kapanmayı kayyumu bile göze aldı kabullendi.Net olun!Kabul edilmeyecek tek şey başka takım.Eğer başka takım kurulursa benim için eses biter hatta futbol biter.

4 14 Cevap Yaz
pompeo 7 Ocak 2021 18:04

10 Milyonluk projeymis .. hee ya hee ... denetleme raporlari nerrde ... bassgann ??

1 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi