Eskişehirspor'da hedef Süper Lig!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da hedef Süper Lig!
A
a

Eskişehirspor için tarihi bir gün yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TTF Başkanı ile görüşen Halil Ünal, “Bomba gibi bir takım kuracağız. Hedef Süper Lig” dedi.

Sütiş Eskişehir
Taraftarın gergin bekleyişi sona erdi. Ünal, kritik kongre öncesi ‘arkadaşım’ dediği TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i Tesisler’de ağırladı. Ünal’ın toplantının ardından ‘mutlu olduğu’ objektiflere yansıdı.

Eskişehirspor'da hedef Süper Lig!

Ünal, iftardan sonra da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Toplantıda ETİ’nin sahibi Firuzhan Kanatlı ve Milletvekili Nabi Avcı’nın da olduğu öğrenildi. Ünal, daha sonra liste yapmak üzere Tesisler’e gitti.

Eskişehirspor'da hedef Süper Lig!

Yolda telefonda görüştüğümüz Ünal “Ne olursa olsun bu kulüp kapanmayacak, kayyuma falan kalmayacak. Şartlar ne olursa olsun üzerimize düşeni yaptık, yapacağız. Bu takım hepimizin” dedi. Ünal: Yönetimi oluşturmak için kulübe gidiyorum. Bomba gibi bir takım yapacağız. Çat çat çat... Transfer tahtasını açtıracağız. Kolları sıvadık. Yarım kalan işi bitireceğiz.

Eskişehirspor'da hedef Süper Lig!

Hedefimiz Süper Lig.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet toplam 13 Haziran 2018 18:37

Buna inan varsa aptaldır

0 4 Cevap Yaz
Recep HABUK 13 Haziran 2018 15:07

Körler ve Sağırlar bir birini ağırlar,bahse konu olan isimler takımı bağıra bağıra süper ligden düşürmediler mi,yine aynı silüetler döneminde takımın şampiyonluğu bağıra bağıra gitmedimi,güneşi balçıkla sıvayamazsınız,Basketin başındaki Sinan bey samimi duygularla takıma sahip çıktı,adamı tanımam bilmem en azında Nasrettin Hoca misali eşşeği kaybettirip yeniden buldurmayı Es-Es üzerinden yapmayacak yönetimin oluşmasının önündeki tek engel Halil ÜNAL ve avanesi inandırıcılığını yitirmiştir,zaman içerisinde Belediyelerle kadeh tokuşturup,merkezi hükümetten destek arayıp yöneticilik yapmak bence onurlu bir iş değildir.

6 1 Cevap Yaz
Gerçek Eskisehirsporlu 13 Haziran 2018 14:12

Yine kimden para vaadini aldın.Bu klübün geldiği durumdan en büyük pay senin.Halâ seneden birşeyler bekleniyor ya insanın aklı almıyor.

7 1 Cevap Yaz
babanın oğlu kemal 13 Haziran 2018 13:26

axel meye diye bir forvet var süper oynuyor, onu alalım başkan :)) şaka şaka.. para çoksa, stoper john boy, belki hakan çinemre, bir sağbek, bir ortasaha. bir de ileriye lenandrinho, belki bir kanada elazığda oynayan tom. kayacak giderse de bir kaleci şart. para azsa ihtiyarları toplarız: serdar özbayraktar, burak çalık, burhan eşer vs.

9 0 Cevap Yaz
Murat Tönel 13 Haziran 2018 13:07

Başkan kusura bakmayın bu takımın bu hale getirenlerden biriside sizsiniz zira Alpay gibi bir deneyimsiz t direktör ile anlaşarak tk bu hale getirdiniz siz kaldıracaksınız

4 4 Cevap Yaz
Selçuk Kayak 13 Haziran 2018 12:14

Görelim yapta

1 2 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 13 Haziran 2018 10:57

Yapta görelim

3 3 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 13 Haziran 2018 10:25

Yaprak görelim

5 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi