Eskişehirspor'da hedef 9 puan

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da hedef 9 puan
A
a

Eskişehirspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa’nın istifasıyla boşalan koltuğa üçüncü kez oturan Coşkun Demirbakan, Radyospor canlı yayınında Salim Manav'ın sorularını yanıtladı. Demirbakan, “9 puan neden olmasın” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'e inanıyorum
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’un zorlu bir süreçte bulunduğu dönemde göreve geldiğini vurgulayan Demirbakan, “İnanmasam görevi kabul etmezdim. Taraftara, camiaya, basına kısacası tüm Eskişehir’e inanıyorum. Kendime güveniyorum. Neler yapabileceğimi biliyorum. Daha önce bu şartlar altında çok mücadele ettik. İlk defa bu tablo ile karşılaşmayacağız. İnşallah verdiğimiz sözü yerine getirerek bu sezonu rahat bir şekilde tamamlayacağız” diye konuştu.

Her oyuncunun forma şansı var
skişehirspor’un tecrübeli ve genç oyunculardan oluşan iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten Demirbakan, “Kadromuzda genç ve tecrübeli oyuncular var. Türk futboluna önemli isimler kazandırmaya elbette devam edeceğiz. Ben mücadeleye hazırım, savaşmak istiyorum diye her genç oyuncunun forma giyme şansı var” ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberliği yakalayacağız
Özellikle Eskişehirspor taraftarlarına büyük görev düştüğünü vurgulayan deneyimli teknik adam “Eskişehirspor taraftarı kulüplerinin düştüğü bu duruma sessiz kalmayacağını düşünmüyorum. Alınan sonuçlarla da beraber kısa sürede güzel bir birlik beraberliğin yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

En yüksek  puanı almak istiyoruz 
TFF 1. Lig’de geride kalan 4 maçtan ancak 1 puan çıkartan,  talihsiz puan kayıplarının önüne geçemeyen takımın fikstür gereği 3 zorlu maçı daha olduğunu da sözlerine ekleyen Demirbakan, “Milli aradan önce üç zorlu maça çıkacağız. Alabileceğimiz en yüksek puanı almak istiyoruz. 9 puan neden olmasın diyoruz. Menemenspor ve F. Karagümrük ile içerde oynayacağız. F. Karagümrük maçından önce de Hatayspor deplasmanına çıkacağız” şeklinde konuştu.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 19 Eylül 2019 19:15

İnşallahda allahtan isterkende ölçülü istemek lazım

2 1 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 19 Eylül 2019 13:15

bu ne yaa her gelen 3 maçta 9 puan, 4 maçta 10 puan ağzımıza bir parmak bal çalıyor.gerçekçi olun bu sene küme düşürmem de yeter bizde ona göre desteek olalım,bir maç kazanıyorsunuz play of hesabı yapmaya başlıyorsunuz.

1 4 Cevap Yaz
HASAN 19 Eylül 2019 13:13

AĞAM BİZLE EYLENİY

1 6 Cevap Yaz
esesli 19 Eylül 2019 12:48

bu takımın kaleci sorunu var gölü bir şekilde atıyoruz. ama çok basit gol yiyoruz.. kaleye çare bulmak lazım o zaman maç kaybetmeyiz..

0 5 Cevap Yaz
Es es li 19 Eylül 2019 12:26

Git işine ya

4 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi