Eskişehirspor'da hazirun listesi açıklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da hazirun listesi açıklandı
A
a

6 Haziran 2018 Çarşamba günü, saat 14:00'te Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısında geçerli Hazirun listesi belirlendi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Hazirun listesi için tıklayın...

Taraftarlar Birliği'nden önemli çağrı

Eskişehirspor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı yarın saat 15:00 da Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak. İlk toplantıda çoğunluğun sağlanması yönünde üyelere seslenen Eskişehirspor Taraftarlar Birliği, “Çilekeş Eskişehirspor sevdalıları adına göstereceğiniz hassasiyetten dolayı şimdiden teşekkür eder, hastalığı acil işi ve mesafe olarak çok uzak olanlar hariç tüm üyelerimizin kongreye katılmasını istiyoruz” dedi. 

İLK OTURUMDA GENEL KURUL YAPILSIN
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği, yarın yapılacak Olağanüstü Genel kurulda, ilk oturumda genel kurulun yapılması ve yönetimin oluşması için, üye çoğunluğunun sağlanması çağrısında bulundu.
ETB Başkanı Murat Diri, “Yürekleri Eskişehirspor Sevdası ile dolu saygıdeğer Kongre Üyelerimiz” başlığı ile yaptığı açıklamada, şunları söyledi; 

YA DİRİLİŞ, YA TÜKENİŞ
Hepinizin bildiği gibi 6 Haziran 2018 Tarihinde Kulübümüzün Olağanüstü Kongresi yapılacak. Alınan kongre tarihinin ne denli yanlış olduğunu defalarca kamuoyuyla paylaştık. Bu kongre İçine düştüğümüz dar boğazdan çıkmak için son fırsat olan bu kongre sevdamız Eskişehirspor için hayati önem taşımaktadır. Bu kongre ''Ya Diriliş ya da Tükeniş'' kongresi olacaktır.

755 ÜYE VAR 
6 Haziran'da yapılacak olan kongrenin önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. Eskişehirspor'da 6 Haziran'da yapılacak Olağanüstü Genel kurul öncesinde hazirun listesi yayınlandı. 755 üyenin oy kullanabileceği seçimin ertelenmemesi için 378 üyenin katılması gerekiyor. 

ERTELENİRSE YENİ BİR KRİZ OLUR
Tüm camia çok gergin. 6 Haziran tarihinde yapılacak olan kongrenin ertelenmesi yeni bir kriz dönemi ve bu kriz döneminin sonunda Allah muhafaza bir tükenişin başlangıcı olacaktır. Bu sebeple biz Eskişehirspor sevdalıları olarak tüm kongre üyelerimizden 6 Haziran'daki kongreye katılmalarını rica ediyoruz. 

KONGRE SALONUNU DOLDURUN
Olağanüstü bir mazeret olmadan bu kongreye katılmamak Eskişehirspor sevdasına ihanet olacaktır. Sizlerden çok büyük bir fedakarlık istemiyoruz. Her durum ve şartta yağmur çamur kar kış bozu otobüsler demeden, binlerce kilometre yol gidip takımımızı hiç bir yerde yalnız bırakmayan ve bu her kilometreyi bir şeref madalyası gibi göğsünde taşıyan bizler büyük fedakarlıklarla, tribünleri doldurmak için mücadele ederken; sizlerden de bir kereliğine 6 Haziran'da kongre salonunu doldurmanızı istemek bizim en tabii hakkımızdır.

ÜYELİKLER TARAFTARA AÇILMALI
6 Haziran'da kongreye katılmayan kongre üyelerinin geçmiş dönemlerdeki kongreye katılma durumlarına da bakılarak eğer 3 yıl üst üste aidatını yatırmıyorsa tüzüğe göre üyeliklerinin düşürülmesini gerekmektedir. Hiç bir yönetim bununla ilgili hiç bir girişimde bulunmamıştır. Bizler bu tür fason üyelerin üyeliklerinin düşürülmesini ve üyeliklerin taraftara açılmasını rica ediyoruz. Yıllarca tribünlerde çile çeken, şehir şehir sevdasının peşinde koşan Eskişehirspor sevdalılarının her birinin hakları bu kongreye katılmayanlara haram sayılacaktır.

ES ES’İN KADERİ BELİRLENECEK
Ayrıca kongre günü, kongre üyeleri dışında kongre salonunu kalabalık tutmak için hiç kimseye misafir ya da görevli kartı dağıtılmamalıdır. Kongre salonu sadece kongre üyeleri ile doldurulmalı ve Eskişehirspor'un kaderini maalesef cefakar taraftarı değil kongre üyeleri tarafından belirlenecektir.

YENİDEN BÜYÜK ESKİŞEHİRSPOR
Çilekeş Eskişehirspor sevdalıları adına göstereceğiniz hassasiyetten dolayı şimdiden teşekkür eder; Hastalığı acil işi ve mesafe olarak çok uzak olanlar hariç tüm üyelerimizin kongreye katılmasını, akabinde 6 Haziran 2018 tarihinin bizler ve sevdamız Eskişehirspor için yeniden büyük Eskişehirspor idealimizin ilk adımının atıldığı tarih olmasını diliyoruz.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi