Eskişehirspor’da hazırlıklar yarın başlıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da hazırlıklar yarın başlıyor!
A
a

2022-2023 sezonunda 3. Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor’da yeni sezon hazırlıkları yarın başlıyor. Siyah Kırmızılı ekibin kampa gitmesi beklenirken yer ve zamanın bir hafta içerisinde belli olması bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Teknik direktör belirsizliğine son veren Eskişehirspor takımın başına Cüneyt Biçer’i getirdi. 46 yaşındaki teknik adam yarın imzayı atıp ilk antrenmanı gerçekleştirecek. Futbolcularla tanışacak olan Biçer’in daha sonra yönetimle yeni sezon planlaması yapacağı öğrenildi. Takımın kamp görmesini isteyen Biçer’in yeri ve zamanı yönetimle belirleyeceği gelen bilgiler arasında.

Yönetim kaynak arayışında
Maddi imkansızlıklar içerisinde boğuşan Eskişehirspor yönetimi ise yeni teknik adamın isteğini yerine getirmek ve takıma fayda sağlayacağını düşündüğü kamp için arayışlara başladı. Maddi kaynak arayan yönetimin bu sorunu 1 hafta içerisinde çözmesi bekleniyor. Mehmet Şimşek ve yönetimi geçtiğimiz sezon da büyük bir çaba sarf ederek hem sezon başı hem de devre arasında Eskişehirspor’u kampa göndermişti.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es esli 20 Temmuz 2022 16:29

5li cete serbest geziyorlar paralar nerede

0 1 Cevap Yaz
As Esesli 19 Temmuz 2022 17:07

Güzel şehrimizde iş yaparak kazanç sağlayan değerli işadamları , şehrimizin en önemli markası olan Eskişehirspor için mevcut yönetime güvenerek destek çıkmanız gerektiğini düşünüyorum. İnanın hiçbir şey kaybetmez aksine kazanırsınız.

2 9 Cevap Yaz
akıl

yahu kulüp soyulurken neden gıkınız çıkmadı.halil sıfır borçla aldı 100 milyon borçla kapattı.şu anda onun borçları devam ediyor.

0 3
eskişehirli iş adamı

sen kaç para verdin?

1 2
Simitci 19 Temmuz 2022 15:43

Nere gitceniz bu sıcakta zati para yok

1 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi