Eskişehirspor'da hareketli günler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da hareketli günler!
A
a

Eskişehirspor'da seçim hareketliliği devam ediyor. 30 Mayıs Perşembe günü yeni başkanını seçecek olan Eskişehirspor’da önemli gelişmeler yaşanıyor. Siyah Kırmızılı camiada eski yönetici Nihat Çuhadar’ın ardından şimdi de İsmail Hakkı Gül’ün ismi öne çıktı. Ayrıca Erdal Şahbaz’ın da adaylık için ismi anılmaya başlandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor kongresi ​geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 30 Mayıs Perşembe gününe ertelenmişti. Siyah Kırmızılı camiada resmi olarak aday olan tek isim Osman Taş. Ancak Taş’ın haricinde camiada eski yöneticilerin başkanlık koltuğu için isimleri anılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde Es Es’te yıllarca yöneticilik yapmış Nihat Çuhadar’ın ismi gündeme geldi.

​Gül aday olabilir

Camianın yakından tanıdığı Çuhadar yaptığı açıklama ile şahsi olarak başkanlığı düşünmediğini ancak bu konuda çok değerli bir ismi desteklediklerini ifade etti. Çuhadar ve eski yöneticilerin desteklediği bu ismin İsmail Hakkı Gül’ün olduğu ortaya çıktı. Adaylık için Gül bir kaç gün içinde net kararını verecek. Gül eğer adaylığa sıcak bakmazsa ibre Erdal Şahbaz’a dönecek.

Şahbaz da gündemde

Nihat Çuhadar ve arkadaşlarının da desteğini alan İsmail Hakkı Gül’ün 30 Mayıs 2019’da yapılacak kongre için adaylığını açıklaması bekleniyor. Aksi bir durumda Çuhadar ve bazı eski yöneticiler, Erdal Şahbaz’ı ikna etmeye çalışacak. İsmail Hakkı Gül daha önce Eskişehirspor’da Başkan Yardımcılığı da yapmış, camia tarafından yakından tanınan bir isim. Erdal Şahbaz ise Halil Ünal döneminde basın sözcülüğü görevini yapıyordu.

Uzun vadeli yönetimler lazım

Adaylık hakkında durum değerlendirmesi yapacaklarını söyleyen İsmail Hakkı Gül, “Herkes böylesine büyük bir camiada başkanlık yapmak ister. Bu yönde ciddi bir baskı var. Fakat şuanda başkanlık için bir çalışmam yok. Eskişehirspor’da son dönemlerde en büyük sorun kısa vadeli yönetimlerin görev yapması, 5-6 aylık yönetimler kulübü ve camiayı hep geriye götürdü. Uzun vadeli, güven veren bir yönetimin oluşması gerekiyor” diye konuştu
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi