Eskişehirspor'da Halil Ünal sessizliğini bozdu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Halil Ünal sessizliğini bozdu
A
a

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, telefonda görüştüğü Yazıişleri Müdürümüz Cihan Yıldırım’a lisans çıkarma sürecini, gelen eleştirileri, gençlerin performansını ve takımın hedefini değerlendirdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Halil Ünal, lisans sorununu çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Maalesef başarılı olamadık. İstediğimizi alamadık. Yaklaşık 60’a yakın dosyayla uğraştık. İş işten geçtikten sonra imza verenler oldu. Sonuçta halledemedik. Dosyaların çözümü için 45 milyona yakın para lazım. Biz bunu 15 milyona çözecektik. Onu da bulamadık” dedi.

Başkan Ünal, devre arasına kadar gençlerle gideceklerini belirterek, “Ocak ayına kadar dosyaları çözüp oyuncularımızı oynatmak istiyoruz. O vakte kadar gençlerle yürüyeceğiz. Takımdan sadece Kerim Avcı gitti. Diğer oyuncular kulübün oyuncuları. İnşallah ocak ayında takımda olacaklar” diye konuştu.

İlk dört haftayı da değerlendiren Başkan Ünal, “Bizim gençlerimiz sıradan gençler değil. Her maç daha da kendilerini geliştirecekler. Dört haftada dört puan aldılar. Yenildiler ama ezilmediler. Bazı maçlar 10 kişi kaldık, talihsizlikler oldu. Her geçen hafta daha iyi olacaklar. Oturduk, hepsiyle görüştük. Gençlere güveniyoruz. En iyi formayı giydiriyoruz, en iyi yerlerde kamp yaptırdık. Aylardır onlarla ilgileniyoruz” dedi.

Lisans sürecindeki eleştirileri yanıtlayan Ünal, “Şu anda birlik olma vakti. Kimse kimseyle kavga etmesin. Tüm camia el ele bu zorlu süreci aşacağız. Mesele benim başkanlığım meselesi değildir. Biz bıraksak kulüp kapanır. Kim alacak? Kim daha iyi yaparım, sorunları çözerim diyorsa buyursun gelsin. Her şeyi teslim etmeye hazırım. Bugün bırakmaya hazırım. Bugün bunları konuşmanın zamanı değil. Proje üretip kaynak bulmalıyız. Kavgayla gürültüyle vakit kaybetmeyelim. Bizim dertlerimizi Süper Lig çözer” diye konuştu.
Eskişehirspor’un hiçbir zaman hedefsiz olamayacağını ifade eden Ünal, “Hedefsiz olmaz, hedefimiz var. Her zaman oldu... Kim kaç puan almış. Önümüzde kaç hafta var daha... Ocağa kadar gençler elinden geleni yapar, sonra abileri gelir... Play-Off’u kovalarız... Şimdi destek zamanı” dedi.

Kaynak: anadolugazetesi.com
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ysf 6 Eylül 2018 06:41

Önce lisans sorununu halletmeden niye transferler ýaptınki?Ocakta transferi açabilecekmisiniz?Hep belirsizlik muamma.

0 1 Cevap Yaz
Anadolu 5 Eylül 2018 18:31

Başkan Allah yardımcın olsun işin içinden çıkarsın hiç merak etme

0 2 Cevap Yaz
Esesli genc 5 Eylül 2018 09:16

Kulubun bastan asagi degistirilmesi lazim caycisina varasiya kadar

3 2 Cevap Yaz
garaaa

çaycının suçu ne :)

0 5
İsmail 5 Eylül 2018 00:39

Düş yakasından Eses in.......

5 4 Cevap Yaz
Orhan ünlüer 4 Eylül 2018 22:37

Bundan sonrayapılacak bir şey yok doğru bu géc lerle ilerliyeceğiz ama çözümün sorularını hep birlik icerisinde çözmeye uğraşmalıyız.atmakla tutmakla bir yere varılacağını. Zanetmiyorum

2 5 Cevap Yaz
Hsyn 4 Eylül 2018 22:32

Yalan söylüyorsun 45 nere 15 nere millet sana güvenmiyo artık at gözlüğünü çıkart

2 3 Cevap Yaz
AOD 4 Eylül 2018 15:32

Allah bir desen kendim inandığım için inanırım.Sana artık inanmıyorum.Hiç bir sözün doğru çıkmadı.

3 25 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi