Eskişehirspor'da güzel haber! Kampa katıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da güzel haber! Kampa katıldı
A
a

Eskişehirspor'un Polonya'nın Başkenti Varşova'da devam eden yeni sezon hazırlıklarına Cemali Sertel de katıldı. Henüz kampa katılmayan diğer yerli ve yabancı oyuncuların ise, ödemelerin yapılması halinde Afyon kampına katılması bekleniyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor forması giyecek
Eskişehirspor önemli eksiklerle Varşova’daki yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Cemali Sertel'in de kampa katılmasıyla güzel bir haber gelmiş oldu. Geçtiğimiz sezon devre arasında Başakşehir ile anlaşan ve sezonu Eskişehir’de tamamlayan genç oyuncu, Başakşehir ile yapılan anlaşma gereği bu sezon da Eskişehirspor forması giyecek. 

Belirsizlik sürüyor
Eskişehirspor Cemali'nin kampa katılması ile güzel haber alırken, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında transferin açılmasıyla birlikte takıma katılan  ancak yine geçen  sezondan kalan alacaklarının ödenmesini bekleyen Sissoko, Kamal İssah, Jesse, Marko, Hakan Aslantaş, Emre Güral’ın ise yeni sezon hazırlıklarına başlayıp başlamayacağı belirsizliğini koruyor.

Çalışmalar Eskişehir'de sürecek
Diğer taraftan yurt dışı vizesi yetişmediği için Polonya kampına gidemeyen  kaleci Melih Ağa, Eskişehir’de yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, askerden dönen Ferhat Kiraz ve Onur Bayramoğlu’nun ise önümüzdeki günlerde Eskişehir’de çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Mete Kaan henüz katılmadı
Öte yandan Cemali ile birlikte Eskişehirspor kampına katılması beklenen Başakşehirli Mete Kaan Demir ise, henüz kampa katılmadı. Oyuncunun Eskişehirspor yönetimi ve teknik direktör Fuat Çapa ile yapacağı görüşmenin ardından, Eskişehirspor’a dönüm dönmeyeceği belli olacak.

Önemli eksikler var
Yeni sezon hazırlıklarına  34 kişilik kadroyla başlamayı planlayan fakat ödemelerin yapılamaması nedeniyle  önemli eksikler ile Varşova kampına başlayan Eskişehirspor’da, toplam futbolcu sayısı ise 22 oldu. Sezgin Coşkun, Kıvanç Karakaş, Mehmet Özcan, Furgan Polat, İbrahim Halil Öner, Mehmet Feyzi Yıldırım, Buğra Çağlayan, Emir Omurtak, Ekrem Kılıçarslan, Tolga Yakut, Talha Erdoğan, Cengiz Alp Köseer, Metehan Altunbaş, Furkan Balaban, Bedirhan Altunbaş, Erdal Akdari, Mevlüt Çelik, Muhammet Yahya Akbulut, Alperen Kocabaş Ebrar Yiğit Aydın, Berkay Tolga Dabanlı ve Cemali Sertel, kampta yer alan oyuncular. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi