Eskişehirspor’da güvenilir bir aday çıkmazsa...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da güvenilir bir aday çıkmazsa...
A
a

Eskişehirspor yönetimini mayıs ayında yoğun bir trafik bekliyor. Şimşek ve yönetimi güvenilir bir aday çıkmadığı takdirde genel kurul kararı almayabilir.

Sütiş Eskişehir
Başkan Mehmet Şimşek bu konu hakkında yaptığı açıklamada, “Güvenilir bir aday çıkmadığı sürece gündemimizde genel kurul kararı almak yok. Mayıs sonunda veya Haziran ayının ilk haftasında Mali Genel Kurulu yapacağız. Ardından yeni sezonun hazırlıklarına başlayacağız. Allah yardımcımız olsun. Tek temennim şehrin artık gerçekleri görmesi ve en önemli değeri ve markasına sahip çıkması” dedi.  
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es esli 28 Nisan 2022 19:20

Kayyum dan neden korkuyorsunuz düşürdünüz hala utanmadan bekliyorsunuz

2 4 Cevap Yaz
pompeo 28 Nisan 2022 14:24

bunlarin aabilerine bi sey olmasinda ... gerisi teferruat ...

1 6 Cevap Yaz
kayyum 28 Nisan 2022 13:51

boş yapma birader.en güvenilir KAYYUM.hırsızlardan hesap sorabilecek tek kurum.

3 11 Cevap Yaz
messinin eniştesi 28 Nisan 2022 10:54

rrrrr. kime göre güvenilir? kime göre güvenilmez. koca kulübü son 10 yılda yönetenler (ki zaten çoğu eski yöneticilerdir) e göre güvenilmez ise işimiz var. onlara göre güvenilir ise zaten değişen bir şey de olmaz. kaan ay mesela güvenilmez idi. osman taş güvenilir idi. varın siz düşünün durumun vehametini..

2 18 Cevap Yaz
GüGüvenilir Adaylarvenilir adaylar 28 Nisan 2022 10:49

Ne demek bu halk, esnaf, şirketler, firmalar, yerel belediyeler milyonları toplayıp kulübün kasasına koysunlar. Güvenilir Halil'ler, Mesut'lar aday olurlar. Diri, Erkan ve Şimşekler " En büyük başkan bizim başkan " diye omuzlarda taşırlar. Sonra paralar yine buharlaşır ve yine başlarlar bu halk şehrin markasına sahip çıkmıyorlar diye.

0 23 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi