Eskişehirspor'da gözler onlara çevrildi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da gözler onlara çevrildi!
A
a

Eskişehirspor’da 3 Ocak Perşembe günü yapılacak olan kongre öncesi gözler adaylık için adı geçenlere çevrildi. Kaybedecek vakti olmayan Siyah Kırmızılı kulüpte başkanın kim olacağı merakla bekleniyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor Başkan adayı olarak birçok isim geçiyor

Geçtiğimiz gün yeterli çoğunluğun sağlanamaması ve başkan adayının çıkmaması nedeniyle 3 Ocak Perşembe günü kongreye gidecek Eskişehirspor’da gözler başkan adaylığı için adı geçenlere çevrildi. Kulislerde Sinan Özeçoğlu, Nebi Hatipoğlu, Kaan Ay ve Dündar Ünlü’nün adı sıkça geçmeye başladı. Bu isimler arasında Nebi Hatipoğlu’nun adaylığa sıcak bakmadığı ve başkanın kim olursa olsun destek vereceği belirtildi.

Liste hazırlığı iddiası

Eskişehirspor’da uzun yıllar yöneticilik yapan ve Başkan Halil Ünal’ın da desteklediği isim olan Kaan Ay’ın liste hazırlığı yaptığı iddia ediliyor. Ayrıca eski başkanlardan Sinan Özeçoğlu’nun da adaylık için girişimlerde bulunduğu gündeme bomba gibi düştü. Son olarak adaylığı düşündüğü açıklayan Dündar Ünlü’nün de destek arayışlarını sürdürdüğü ve liste hazırlığı yaptığı ileri sürülüyor.

Halil Ünal devam edebilir

Her ne kadar aday olmayacağını açıklayan Başkan Halil Ünal’ın ise 3 Ocak Perşembe günü kongrede tekrar başkan seçilmesi camiayı şaşırtmayacak. Başkanlığı düşünen isimlerin borç yükü nedeniyle bazı adımlarda çekimser davranması dikkatlerden kaçmıyor. Ünal’ın 3 Ocak’ta yapılacak olan kongrede hiçbir adayın çıkmaması halinde tekrar başkanlık koltuğuna oturacağı belirtiliyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi