Eskişehirspor’da gözler bu akşama çevrildi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da gözler bu akşama çevrildi...
A
a

Eskişehirspor’da geçtiğimiz hafta ertelenen Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul bu akşam 18.00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak. Ancak mevcut yönetim liste yapamadığı için kongrenin bir hafta daha ertelenmesi gündemde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
27 Mayıs Cuma akşamı Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak olan genel kurullara 859 Eskişehirspor delegesinden sadece 59’u gelince kongre ertelenmişti. Bugün yapılacak olan kongrede ise çoğunluk aranmayacak. Saat 18.00’de önce Eskişehirspor’da olağan mali genel kurul yapılacak. Mali genel kurulda Eskişehirspor Kulübü’nün borcu açıklanacak. Son olarak geçtiğimiz hafta Es Es’in borcunun 287 milyon olduğu açıklanmıştı.
 
Yönetici bulamıyor
Bugün yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul için şimdiye kadar ‘Adayım’ diyen çıkmadı. Kulübü sahipsiz bırakmayacak olan mevcut başkan Mehmet Şimşek ve yönetim ise göreve devam etmek istiyor. Ancak Şimşek yönetici bulamıyor. 5 yöneticinin görevi bırakmasının ardından Şimşek bu boşlukları doldurmaya çalışıyor. Ancak yönetici bulmakta zorlanan yönetimin kongreye 1 hafta daha ertelemesi bekleniyor.
 
859 delege oy kullanacak
Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da 859 Eskişehirspor delegesi oy kullanacak. Öte yandan Eskişehirspor’un resmi internet sitesinden açıklanan hazirun listesi açıklanmıştı.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esk26 3 Haziran 2022 22:02

Ünal ve Hoşcan takımın anasını ağlattı yaptığı borc yüzünden hiç birzaman işi rast gitmesin, bu takım nasıl şaha kalkacak hayret bişey

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi