Eskişehirspor'da görüşmeler başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da görüşmeler başladı
A
a

Eskişehirspor’da Ofoedu, Kaan Kanak ve Hasan Ayaroğlu ile teklif sunulacak…

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yeni sezon öncesi harekete geçen Eskişehirspor yönetimi sözleşmesi sona eren Ofoedu’yu takımda tutmaya çalışıyor. Ayrıca sözleşmesi devam eden Kaan ve Hasan Ayaroğlu’nun sözleşmelerinde ise indirim istenilecek.

Ödemeler yapılacak
Eskişehirspor yönetimi yeni sezon planlaması için harekete geçti. Başkan Halil Ünal önderliğinde ortak liste hazırlayan İsmail Ilgaz ve Erdal Şahbaz sözleşmesi sona eren 12 futbolcu ve sözleşmesi devam eden oyuncular ile görüşmelere başlayacak. Başkan yardımcısı İsmail Ilgaz yaptığı açıklamada, İlk etapta sözleşmesi devam etmesine rağmen alacakları için kulübe ihtar çeken futbolcuların ödemesini yapmak için uğraşacaklarını söyledi.

Ofoedu sıcak bakıyor
Yönetim ayrıca sözleşmesi sona eren Ofoedu ile görüşme yapacak. Bu sezon 27 maçta forma giyip 12 gol atan Nijeryalı futbolcu ile görüştüklerini belirten Ilgaz, “Ofoedu kulüpten 450 bin Avro alan bir oyuncu. Menajeri ve kendisiyle konuştuk. Bu rakamları aşağı çekmesini istedik. Şuanda teklifimize sıcak bakıyorlar. Eskişehirspor7a katkısı olan bir oyuncu. Bu yüzden Ofoedu’yu takımda tutmak istiyoruz” dedi.

İndirim isteyecekler
Siyah Kırmızılı yönetim bir yandan sözleşmesi sona eren futbolcularla ile görüşmeler yaparken diğer yandan ise sözleşmesi devam eden Kaan Kanak ve Hasan Ayaroğlu ile görüşüyor. Yönetim bu oyuncuların maliyetini düşürmek istiyor. Her iki futbolcu ile görüşmeler yapan yönetim sözleşmelerinde indirim istiyor. Her iki futbolcuya yeni sözleşme teklifi edilecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi