Eskişehirspor’da görünmez tehlike!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da görünmez tehlike!
A
a

Eskişehirspor'un geçtiğimiz sezondan beri devam eden deplasman fobisine kimse çözüm bulamıyor. Evinde alkışlanacak mücadeleler veren Es Es, deplasmanda tanınmaz hale geliyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor geçtiğimiz sezon 17 Lig 1’i kupa olmak üzere toplam 18 deplasmanda ancak 2 galibiyet alabilmişti.  Bu sezon yine kupa ve lig deplasmanlarında henüz galibiyetle tanışamayan Kırmızı Şimşeklerde aynı hastalık devam ediyor.

İmdada Özeçoğlu yetişti

Eskişehirspor sorunlar yumağından bir türlü kurtulmuyor. Saha dışı etkenlerin camiayı sarstığı şu günlerde sportif başarısızlık artık herkesin canını sıkar hale geldi. Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Lig ekibi Diyarbekirspor’a 2-1 kaybederek elenen Es Es, 3 gün Diyarbakır’da kılıp 6’ncı haftada oynanacak Hatayspor maçına hazırlanmıştı. Pazar günü oynanacak maç için cumartesi Diyarbakır’dan ayrılmak isteyen takım, otel masrafları ödenmediği için 1 saat adeta mahsur kalmıştı. Siyah Kırmızılı ekibin imdadına yetişen eski başkan Sinan Özeçoğlu para göndererek takımı otelden çıkarttı.

Tek golle 3 puanı bıraktık

Bir hafta da olsa kaos ortamından çıkan Es Es, önce Diyarbakır’a oradan da Hatay’a giderek güçlü rakibin karşısına çıktı. İlk devre iki takım da durgun bir oyun sergilerken, ikinci devre gole ilk yaklaşan Eskişehirspor oldu. 52’nci dakikada Jesse’nin ceza sahası çizgisi üzerinden sert vuruşu üst direğe çarparak auta çıktı. Sadece 6 dakika sonra ise Hatayspor golü buldu. Caner Hüseyin Bağ’ın ceza alanı dışından yaptığı ortada topa kafayı vuran Mirkan Aydın topu ağlara göndermeyi başardı. 1-0 kaybeden Es Es, bu sezonki 3’üncü deplasman mağlubiyetini almış oldu.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 4 Ekim 2019 10:01

eskişehir sporla 3 yıldır konuşan köşe yazarlarmız.eskişehiri oyuncagınız yaptınız.murat diri gibi insanları yöneticilerin üzerine çıkartıp eskişehir spor u itabarsızlaştırdınız.seyirci amigosunun yönlendirmesi ile başkanları istifa ettirdiniz.çekin elinizi medyanızı kaleminizi kılıç olarak kullanmayın.

0 1 Cevap Yaz
Ayhan 3 Ekim 2019 17:16

Neresi görünmez anlayamadım.Yönetimin durumu,olası puan cezaları gibi tehlikeler mevcutken bırak deplasmanı iç saha maçları için bile çanlar gümbür gümbür çalıyor.Allah Es-Es imizin sonunu hayır etsin.

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi