Eskişehirspor'da gevşeme yok

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da gevşeme yok
A
a

Samsunspor’u 5-0’lık skorla mağlup ederek rahat bir nefes alan Eskişehirspor gözünü Gaziantepspor’a çevirdi. Küme düşmesi kesinleşen Gaziantep karşısında gevşemeden ve işi ciddiye alıp kazanmamız gerekiyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Hedef 3 puan
Spor Toto 1. Lig’de küme düşme hattından kurtulma adına Samsunspor’u yenerek büyük bir avantaj elde Eskişehirspor artık bu maçı unutup Gaziantepspor maçına odaklandı. Küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Gaziantepspor ile kozlarını paylaşacak olan Kırmızı Şimşekler bu maçta mutlak favori. Ancak Siyah Kırmızılı ekip gevşemeden ve işi ciddiye alarak bu maçı kazanması gerekiyor.

Vural işi sıkı tutuyor
Maç oynamadan kazanılmaz mottasıyla futbolcularını motive etmeye başlayan Teknik Direktör Yılmaz Vural işi sıkı tutuyor. 90 dakika boyunca işi ciddiye almaları konusunda oyuncularını Samsunspor galibiyetinin hemen ardından uyaran Vural bu maçın önemini talebelerine aktarıyor. Zorlu mücadele 21 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’de oynanacak.

İki galibiyetleri var
Ligde iki galibiyeti bulunan Gaziantepspor ilk galibiyetini Gazişehir Gaziantep’e karşı 1-0’lık skorla almıştı. Siyah Kırmızılı ekip ligdeki bir diğer galibiyetini ise küme düşmeme mücadelesi veren Samsunspor’a karşı almıştı. U-21 Takımıyla mücadele etmek zorunda kalan Gaziantepspor sezon sonuna kadar lige galibiyetlerle veda etmeye çalışıyor. Gaziantepspor geçtiğimiz hafta İstanbulspor’a 4-0 mağlup olmuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi