Eskişehirspor'da geri sayım başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da geri sayım başladı
A
a

Sezona lisans kriziyle başlayan Eskişehirspor’da geri sayım başladı. 59 futbolcu, menajer ve kulüplerden imza almaya çalışan Başkan Halil Ünal’ı zor günler bekliyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eğer Eskişehirspor transfer tahtasını 31 Ağustos’a kadar açamaz ise kalan 14 maçı genç oyuncularıyla oynamak zorunda kalacak. 

59 futbolcu var
Eskişehirspor camiasında geri sayım başladı. 59 futbolcu, menajer ve kulüpten transfer tahtasını açabilmek için imza almaya çalışan Başkan Halil Ünal, alacaklarını almadan imza vermeyen bazı futbolcular yüzünden transfer tahtasını açamamıştı. Sezona yeni transferlere lisans çıkartamadan başlamak zorunda kalan ve üç karşılaşmadan sadece 1 puan çıkartabilen Eskişehirspor için gelecek oldukça karanlık görünüyor.

İkna turları yapılıyor
Bir aydır bu krizi sonlandırmak için büyük çaba sarf eden Başkan Halil Ünal’ın, öncelikli olarak indirime gitmeyen ve alacaklarının tümünü isteyen 800 Bin Avro alacaklı Berkay Tolga Dabanlı, Emre Güral ve Nadir Çiftçi’ye ödenmesi gereken toplam 600 bin Avro’yu aşan parayı bulmak zorunda. Başkan Halil Ünal’ın ayrıca 20 milyon liralık bir ödeme yapması gerekiyor.  

Yoğun mesai
Başkan Halil Ünal’ın, transfer tahtasını açamaması halinde, Eskişehirspor, 2'nci Transfer ve Tescil Döneminin başlangıç tarihi olan 4 Ocak 2019 tarihinde kadar önünde kalan 14 maça da, genç oyuncularla çıkmak zorunda kalacak. Ünal, maddi kaynak bulma konusunda önemli aşama kaydettiklerini belirterek, herhangi bir sorun çıkmadığı taktirde, lisansları çıkartmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 28 Ağustos 2018 18:36

Tamamen hikaye. siyasi yönden herşey ayarlandı. ilk 3 hafta lisans çıkmayacağını biliyorlardı. haftaya kesin çıkıyor. sonra da şov yapılacak . işte şunların sayesinde açıldı diye. tezgaha gelen yine halk.

1 2 Cevap Yaz
bilemedim 28 Ağustos 2018 11:31

bunlar basit şeyler aşılır bişekilde önemli olan sezon sonu kupayı alırmıyız,

4 8 Cevap Yaz
maykopino eses 28 Ağustos 2018 09:41

Bir veya iki sene eskişehirspor un önüne isim hakkı alınsın. Formaların arkasına, şortlara reklam alınsın.

2 9 Cevap Yaz
AOD 28 Ağustos 2018 09:09

Artık hiç bir sözünüze inanmıyorum.Bu takım amatörden tekrar başlasın.

7 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi