Eskişehirspor'da gençlere kart uyarısı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da gençlere kart uyarısı
A
a

Eskişehirspor lige verilen arada 1 gün izin yaptıktan sonra tekrar  antrenmanlara başladı. Teknik yönetim kart sınırındaki oyuncuları uyarmayı ihmal etmedi. Takımımızda 3 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor transfer yasağı ve maddi sıkıntılar yüzünden bu sezon lige genç ve kısıtlı kadrosu ile başladı. Evinde başarılı sonuçlar alan Es Es deplasmanda ise tüm maçlarını kaybederek kötü bir grafik sergiledi. Eskişehirspor'da yönetim kısıtlı olan kadrosuna sakat ve cezalı futbolcuların eklenmesini önlemek ve daha da zor duruma düşmemek için futbolcularını özel olarak uyarmaya devam ediyor.

Eskişehirspor’da üç oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Kaleci Ekrem Kılıçarslan'ın yanısıra İbrahim Halil Öner ve Mehmet Feyzi Yıldırım sarı kart sınırındaki 3 oyuncumuz. Bu 3 oyuncu Ümraniyespor maçında kart görmesi halinde Afjet Afyonspor maçında forma giyemeyecek.

Eskişehirspor'un en hırçın futbolcuları

Eskişehirspor'da sarı kart sınırında bulunan 3 oyuncudan kaleci Ekrem Kılıçarslan ve Mehmet Feyzi Yıldırım aynı zamanda takımın en hırçın iki futbolcusu oldu. Eskişehirspor'da Ekrem ve Mehmet Feyzi, bir kırmızı ve üç sarı kartla takımda en çok kart gören futbolcular oldu.

Takımda diğer sarı kartlı futbolcular ise şöyle; kaptan Semih Güler, Talha Erdoğan ve Mevlüt Çelik’in 2 sarı kartı, Bedirhan, Furgan, Mehmet Özcan, Fıratcan, Muhammed, Alperen, Cemali ve Tolga’nın da 1 sarı kartı var.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi